Από το ΕΣΥ του Γεννηματά στο E-SS-Y της κόρης!…που απαιτεί ”εδώ και τώρα.. ήρθε η ώρα ναζιστικό υποχρεωτικό εμβολιασμό για υγειονομικούς!!!!!!!!Εθνικοσοσιαλισμός…Υγειονομικός Ωφελιμισμός!!!

 Από το ΕΣΥ του Γεννηματά στο E-SS-Y της κόρης!… Τελικά τα πρώτα βιολιά του υγειονομικού καθεστώτος είναι οι πρωτοκλασάτοι της αντιπολίτευσης που σέρνουν και σε αυτή την περίπτωση το άρμα για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών έπειτα εκπαιδευτικών και τελικά μαθητών…Η κυρία άλλο κατάλοιπο της οικογενειοκρατίας και του κληρονομικού δικαίου, απολυταρχισμού που μας κυβερνάει για δεκαετίες ένα εναλλακτικό μοντέλο της μοναρχίας της Δύσης αφού στην Ευρώπη σήμερα οι περισσότερες δημοκρατίες είναι βασιλευόμενες* γι αυτό φτάσαμε στον απροσχημάτιστο ολοκληρωτισμό ζητάει νομοθετική κάλυψη για να περάσει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό πειραματικών εμβολίων σε υγειονομικούς θέτοντας ταφόπλακα σε κάθε έννοια δικαίου αυτοδιάθεσης προστασίας μειονοτήτων εργασιακά κεκτημένα και θέσφατα στο τομέα των διακρίσεων αλλά και στα ανθρώπινα δικαιώματα και στον ορισμό περί βασανιστηρίων …αυτό τι είναι τώρα εθνικοσοσιαλισμός!!!

Επειδή έχει ένα εγγενές προβληματάκι υγείας θα έπρεπε να μην είναι η εισηγήτρια της ναζιστικής υγειονομικής καθαρότητας και της υγείας της Αρίας φυλής… Ζήτησε καμπάνια ενημέρωσης τους σε άμεσο χρόνο, δηλ. περαιτέρω ασφυκτικές πιέσεις κι εκβιασμούς «χωρίς άλλη καθυστέρηση» και «όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν να μην είναι στην πρώτη γραμμή». Μόνο το δεύτερο ακούγεται κάπως λογικό.

Επίσης, πρότεινε να γίνει συζήτηση άμεσα με τους συνταγματολόγους,  «για να δούμε αν μπορεί να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς και μόνο» δηλ. να βαπτίσουν το αυγό ψάρι το ναζισμό Δημοκρατία και να γράψουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους τον Κώδικα της Νυρεμβέργης τ΄Ανθρώπινα Δικαιώματα και όλα τα συναφή…Αμαυρώνει την προσφορά του πατέρα……Σίγουρα η στάση της δεν εκφράζει όλο το ΚΙΝΑΛ μάλλον κάποιοι θα πρέπει να την ανακαλέσουν στην δημοκρατική τάξη. Το δόγμα του υγειονομικού ωφελιμισμού που υποστηρίζει εγείρει και ζητήματα βιοηθικής .O υγειονομικός ωφελιμισμός βασίζεται στη θεωρία ”ωφελιμισμός” σύμφωνα με την οποία σκοπός των πράξεών μας πρέπει να είναι η μεγαλύτερη κατά το δυνατόν ωφέλεια για τον μεγαλύτερο κατά το δυνατόν αριθμό ατόμων. Γι αυτό και η καταληκτική επωδός τους είναι ”το όφελος του εμβολίου της AstraZeneca ( ή του εμβολίου mRNA) συνεχίζει να είναι μεγαλύτερο από τον κίνδυνο’‘. Μόνο που οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί και η κάθε ζωή έχει ισότιμη αξία με αυτή του άλλου στη συγκεκριμένη περίπτωση.

  • και οι χούντες έχουν κοινοβούλια μια βασιλευόμενη δημοκρατία δεν είναι δημοκρατία …..είναι στην καλύτερη ολιγαρχία

dimpenews.com