Κι αν η Αποκάλυψη δεν είναι πια μόνο ένα σενάριο; Οι χάρτες κι η πιθανή εξέλιξη Γενικού Πολέμου που θ΄αρχίσει από Ουκρανία!!!!

Φουντώνουν τα σενάρια για γενικευμένο καταστροφικό πόλεμο.Είναι διαρροές προς γνώση και συμμόρφωση. Tο έτος 2022 ”κατ΄ευχήν”,ολόκληρη η Μέση Ανατολή και το μεσογειακό τόξο περιήλθαν στο χάος. Ο ρωσικός στρατός μετά από μια αστραπιαία εκστρατεία κατέλαβε ολόκληρο το Donbass, τις περιφέρειες Donetsk και Lugansk και το ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας. Η κυριαρχία επί και από του αέρος αποκτήθηκε με προληπτικούς και στοχευμένους βομβαρδισμούς, η ουκρανική πολεμική αεροπορία θα είχε καταστραφεί ή καθηλωθεί ή παραλύσει από ηλεκτρονικές επιθέσεις. Τα θωρακισμένα κομβόι που υποστηρίζονταν από ένα βαρύ και ισχυρό πυροβολικό, από σμήνη drones δολοφόνων και πυρομαχικά που είχαν προηγουμένως ”τακτοποιηθεί” από στοιχεία του Σπέτσναζ, είχαν σταματήσει περίπου 60 χιλιόμετρα από το Κίεβο σε μια κατά προσέγγιση γραμμή που περνούσε από το Τσέρνιχιβ – Brovary- Uman και την Οδησσό.

Η Δύση αντέδρασε στέλνοντας μια σειρά τελεσίγραφων στη Μόσχα για να σταματήσει την πρόοδό της και απείλησε με πυρηνική επίθεση σε στοιχεία ρωσικής διοίκησης, τα οποία απάντησαν αμέσως ότι οποιαδήποτε πυρηνική επίθεση θα ακολουθούσε από παρόμοια απάντηση στο ευρωπαϊκό έδαφος. Η Κίνα, εν αναμονή μιας πιο εμπεριστατωμένης ανάλυσης της κατάστασης, είχε εξασφαλίσει προσωρινά την ουδετερότητά της. Μια κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης κηρύχθηκε από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας αδύνατη τη μετακίνηση στα εδάφη και όλες οι αεροπορικές συνδέσεις είχαν διακοπεί. ( σσ. τώρα έρχεται η πραγματική κατάσταση κάποιοι βιάστηκαν να παίξουν πόλεμο με αόρατο εχθρό εκτός κι αν ήταν άσκηση προσομοίωσης πληθυσμών γι αυτό που έρχεται) Σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και καταστήματα ζεστών ενδυμάτων δέχτηκαν εισβολές από φοβισμένο πλήθος και πολλές λεηλασίες και σοβαρά περιστατικά αναφέρθηκαν σε όλες τις περιοχές.

Η Τουρκία θα αποφασίσει γενική κινητοποίηση-επιστράτευση, οι έφεδροι κλήθηκαν σε όλη την Ευρώπη και τα στρατεύματα ήταν σε εγρήγορση, οπότε η Ρωσία διέσχισε τη γραμμή που είχε θέσει η ίδια ανταποκρινόμενη στις δυτικές προκλήσεις και παίρνοντας το πράσινο φως, στο όνομα των αγίων της, ενώ άδειο ”δισκοπότηρο” των αδύναμων χωρών, το ΝΑΤΟ. Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν η κρίση της υγείας που διήρκεσε περισσότερο από δύο χρόνια και των οποίων οι κοινωνικές συνέπειες ήταν καταστροφικές δεν ήταν ο καθοριστικός παράγοντας για να ρίξει αυτόν τον κόσμο στο χάος. Πιο τοπικά, η Ουκρανία δήλωσε επιθετικότητα ανταποκρινόμενη στις ρωσικές “προκλήσεις” στο Donbass και κατέστρεψε κατά την πτήση ένα ρωσικό Sukoy που θα παραβίαζε τον εναέριο χώρο και στη Μαύρη Θάλασσα ένα ρωσικό υδρογραφικό πλοίο θα βυθιστεί κάπου στην Κριμαία από ένα αρχικά άγνωστος πύραυλος.

Μια μονάδα τεθωρακισμένων αναπτύχθηκε στα γεωργιανά σύνορα στα νότια. Το ισοδύναμο ενός θωρακισμένου στρατού, το 3ο σύνταγμα στρατού που αναδημιουργήθηκε πρόσφατα εις ανάμνηση του μεγάλου πατριωτικού πολέμου και της παρουσίας του στη ΛΔΓ μέχρι το 1992, απείλησε τη Ρουμανία και τη Μολδαβία στα δυτικά εάν δεν αποσύρονταν από την Ατλαντική συμμαχία στην οποία είχε προσχωρήσει, το ένα το 2014 και το άλλο το 2018. Η Κίνα, εκμεταλλευόμενη την ανισορροπία στη Δύση, είχε εκδώσει τελεσίγραφο εναντίον της Ταϊβάν μετά την εξαγορά του Χονγκ Κονγκ και είχε προσγειωθεί στα νησιά Spratly, Νησιά Paracels, Νησιά Pratas, Scarborough Reef and Macclesfield Bank στη Θάλασσα της Κίνας.

Στη Ρουμανία, αμερικανικές ενισχύσεις ξεχύνονταν στο λιμάνι της Κωνστάντζας. Η Πολωνία θα είχε κινητοποιηθεί μαζικά και θα απαιτούσε δυνατά μια αμερικανική μαζική προσγείωση. Η Γαλλία, όπως και η Γερμανία, αποφάσισε ο καθένας να στείλει μια τεθωρακισμένη ταξιαρχία στην Πολωνία, αντλώντας από τα πενιχρά αποθέματά της και μια μοίρα βομβαρδιστικών και αναχαιτιστικών. Στις βάσεις της Γκντύνιας και του Όλστυν στην Πολωνία… .

Στη Γαλλική Εθνοσυνέλευση, η αντιπολίτευση που είχε συμμετάσχει στην αποδυνάμωση των γαλλικών στρατών ρώτησε γιατί είχαμε μόνο έναν αεροπλανοφόρο και 6 υποβρύχια πυρηνικής επίθεσης, 4 λειτουργικά στην πραγματικότητα, το ένα ήταν σε μεγάλο τεχνικό κλείσιμο και το άλλο υπό αναδόμηση. Ο Αρχηγός του Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων αρνήθηκε τη φήμη σύμφωνα με την οποία λόγω διακοπών στην προμήθεια πυρομαχικών και πυραύλων καθώς και ανταλλακτικών, ένα μέρος του δυναμικού των στρατών ήταν αναποτελεσματικό. Το 45% των αναχαιτιστικών, των ελικοπτέρων και των θωρακισμένων ήταν είτε καθηλωμένα είτε μη διαθέσιμα. Ακόμη χειρότερα, γνωρίζαμε την αδυναμία του προσωπικού μας και τους πόρους μας. Καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν ήταν ασφαλής από μια μαζική αεροπορική μικτή επίθεση πυραύλων, βομβαρδιστικών και δολοφονικών αεροσκαφών. Εκτός του Μπρεστ, υπήρχε ένα σμήνος από ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια των οποίων η προφανής αποστολή ήταν να κυριαρχήσει στη θάλασσα, αφήνοντας τους SSBN αποδεικνύοντας έτσι την αδυναμία στον αριθμό των φρεγάτων κατά των υποβρυχίων και των αεροσκαφών.

Η κατάσταση στη Γερμανία ήταν παρόμοια, όπως και στο Benelux. Μόνο η Ιταλία κατάφερε να διατηρήσει μια παρόμοια ναυτική δύναμη στη Μεσόγειο, αλλά οι διαδηλώσεις υπέρ της ειρήνης στη Ρώμη, στο Μιλάνο και στο Τορίνο ωθούσαν σε ουδετερότητα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες μετέφεραν ενισχύσεις σε υλικά και εφοδιασμό στο Γκντανσκ. Σε αντίποινα, η Ρωσία είχε ορίσει το ήμισυ του Εύξεινου Πόντου ως περιοχή που προοριζόταν αποκλειστικά για την ανάπτυξη του στόλου της και του Βοσπόρου ως ζώνης ελεύθερης πρόσβασης. Οποιαδήποτε απόπειρα του ΝΑΤΟ να ελέγξει τον Βόσπορο θα θεωρείται από τη Ρωσία ως casus belli. Τα αμερικανικά, βρετανικά και τουρκικά πλοία διέσχισαν επομένως επικίνδυνες ατραπούς στη Μαύρη Θάλασσα με τον διαρκή κίνδυνο πρόκλησης σημαντικών επεισοδίων. Η Γερμανία, μετά από πολλές διαμάχες, είχε αποφασίσει να αυξήσει τον αμυντικό προϋπολογισμό της στο 2,5% του ΑΕΠ, όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ιταλία, κάτι που ήταν δελεαστικό δεδομένης της κατάρρευσης του ΑΕΠ όλων αυτών των κρατών και, εν πάση περιπτώσει, πολύ αργά. Η Βρετανία ζήτησε από τις ΗΠΑ να αναπτύξουν τακτικούς πυρηνικούς πυραύλους στο έδαφος της και άνοιξαν τις βάσεις τους στους Β52. Τα γεράκια του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών που υποστηρίζονται από τον William Joseph Burns, το νεότερο αφεντικό της CIA που διορίστηκε από τον Μπάιντεν, και τα λόμπι των όπλων σπρώχνουν το άγκιστρο εισέρχονται σε μια μεγάλη αντιπαράθεση στην Ευρώπη.

Ο δυτικός κόσμος συνειδητοποίησε την αδυναμία του, η αποκάλυψη του πρώτου έτους δεν ήταν πια μια υπόθεση: η αναταραχή, κυβερνοεπειθέσεις που έγιναν από χάκερ, οι ψευδείς πληροφορίες, η λογοδιάρροια των καναλιών ειδήσεων, υπερισχύουν όλων των προσπαθειών αντικειμενικής ανάλυσης της κατάστασης. Ο πολιτικός κόσμος χωρίστηκε ανάμεσα σε ριζοσπαστικούς που είναι έτοιμοι για αντιπαράθεση, στους διαμεσολαβητές που έχουν διάθεση διπλωματικής διευθέτησης ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και στους αναλυτές που γνωρίζουν την αδυναμία μας να κρατήσουμε περισσότερες οκτώ ημέρες, εάν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μια σημαντική αντιπαράθεση. αυτοί, πολλοί στρατηγοί κρατούσαν το καθήκον του αποθεματικού, αλλά οι οποίοι, στην άκρη, παραδέχτηκαν την ταλαιπωρία τους., ακόμη και η ενθάρρυνση της παρέμβασης του Πούτιν ήταν 50% και 15% στη Γερμανία.

Μετά από 74 χρόνια αδυσώπητων πολέμων και περιφερειακών συγκρούσεων και ψευδαισθήσεων της ειρήνης στην Ευρώπη, η κατάσταση κάθε μέρα διολισθαίνει προς την πτώση μιας παρηκμασμένης αυτοκρατορίας, από την οποία αυτή τη φορά ο δυτικός κόσμος δεν μπορεί να ανακάμψει. Και επειδή ήταν απαραίτητο να πεθάνει, θα έρθει γρήγορα! Η Ασία και ο αραβικός κόσμος περίμεναν την ρεβάνς τους, ήμασταν ώριμοι για αυτήν την εξαφάνιση που κάποιοι ζητούσαν. Ένα μικρό ποσοστό του πληθυσμού ετοιμάζεται για αντίσταση….

Στον αόρατο πόλεμο η Δύση σ΄αντίθεση με την Ανατολή δεν τα πήγε καλά τι μας λέει ότι θα βγουν νικητές στον πραγματικό επί του πεδίου;

dimpenews.com