Αλέξης: ”να εμβολιαστούν όλοι οι εκπαιδευτικοί.” Τον αδειάζει ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν:”αυτά δεν είναι εμβόλια.Πήγα σχολείο και ξέρω τι είναι 1 εμβόλιο.Δεν είμαι ινδικό χοιρίδιο.”Εσύ Αλέξη δεν πήγες σχολείο;Δεν έμαθες τι είναι εμβόλιο; Oι εκπαιδευτικοί δεν είναι ινδικά χοιρίδια! Μελανσόν: ”Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στις Big Pharma!”Εσύ Αλέξη εμπιστεύεσαι τις Big Pharma,τις πολυεθνικές;

Ο Αλέξης…. συνεχίζει να είναι υπέρμαχος του εμβολιασμού όλων των εκπαιδευτικών τουτέστιν του υποχρεωτικού εκβιαστικού καταναγκαστικού εμβολιασμού ..δεν αφήνει βελόνι να πέσει χάμω Υπογράμμισε ότι «ανοίξαμε όπως κλείσαμε» υπογραμμίζοντας ότι «τουλάχιστον το αίτημα για εμβολιασμό όλων των εκπαιδευτικών και για αραίωση των τμημάτων, ώστε τα παιδιά να είναι σε τάξεις με μικρότερο αριθμό, θα έπρεπε να υλοποιηθούν πριν ξεκινήσουν τα σχολεία».

Ωστόσο η απάντηση είναι άμεση και έρχεται από τις όμορες στο ΣΥΡΙΖΑ δυνάμεις στον ευρωπαικό χώρο. Ο αρχηγός της Γαλλικής Αριστεράς, και μάλιστα της Ριζοσπαστικής, του κόμματος La France insoumise (FI, Ανυπότακτη Γαλλία) ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν που στις τελευταίες προεδρικές εκλογές για 1% έχασε την προνομιούχα δεύτερη θέση που θα τον οδηγούσε στον β΄γύρο κατά Μακρόν και έχει σήμερα ένα ποσοστό γύρω στις 20% αδειάζει τον Έλληνα αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης…”Πήγα σχολείο και ξέρω τι είναι ένα εμβόλιο. Δεν είμαι ινδικό χοιρίδιο”.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ O αρχηγός της γαλλικής Αριστεράς ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν: δεν θα εμβολιαστώ με Pfizer (mRNA). Αυτά δεν είναι εμβόλια.Πήγα σχολείο και ξέρω τι είναι ένα εμβόλιο.Είναι νέα τεχνολογία δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες.Δεν είμαι ινδικό χοιρίδιο.ΒΙΝΤΕΟ

Εσύ Αλέξη δεν πήγες σχολείο;;; δεν έμαθες τι είναι τα εμβόλια; Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι ινδικά χοιρίδια, πειραματόζωα...Ο αρχηγός της Γαλλικής Αριστεράς, και μάλιστα της Ριζοσπαστικής, του κόμματος La France insoumise (FI, Ανυπότακτη Γαλλία) ο Ζαν-Λυκ Μελανσόν που στις τελευταίες προεδρικές εκλογές για 1% έχασε την προνομιούχα δεύτερη θέση που θα τον οδηγούσε στον β΄γύρο κατά Μακρόν μίλησε σχετικά με τα εμβόλια την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 στο plateau της τηλεόρασης του LCI.Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού γιατί δεν υπάρχει η απαραίτητη εμπιστοσύνη γι αυτό.Επιπλέον δεν μ΄αρέσει που όταν ασκούμε κριτική στο εμβόλιο της Pfizer μας βάζουν την ταμπέλα του αρνητή εμβολίων. Όχι δεν είμαι αρνητής”. Αλλά όπως είπε είναι υπέρ των κατεξοχήν εμβολίων των παραδοσιακών.

Ζαν-Λυκ Μελανσόν: ”Δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη στις Big Pharma!’

Εσύ Αλέξη που αυτοθεωρείσαι κορωνίδα της αριστεράς και του λεγόμενο προοδευτικού τόξου έχεις εμπιστοσύνη στις Big Pharma στις πολυεθνικές και στις αμερικάνικες φαρμακοβιομηχανίες;;;;;;

Το ζήτημα δεν είναι αμιγώς υγειονομικό είναι πρωτίστως πολιτικό και νομικό αφού έχει να κάνει με την υγειονομικοπολιτική διαχείριση της κρίσης την καταστρατήγηση θεμελιωδών ατομικών ελευθεριών και Αναφαίρετων Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και καταπάτηση Διεθνώς Συμβάσεων όλου του Ιατρικού Δικαίου και Δεοντολογίας και του Συντάγματος αλλά και του Κώδικα της Νυρεμβέργης….

Ο γιατρός Fouche” μας οδηγούν σε μια τυραννία. Όταν η εξουσία αγγίζει το σώμα σας αυτό είναι ολοκληρωτισμός.”

Απαιτείς ως αρχηγός” της ελληνικής Αριστεράς ”Πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων” από τους πολίτες και του εκπαιδευτικούς ;; H επόμενη δήλωση σου θα είναι υποχρεωτικός εμβολιασμός και των παιδιών δηλ. των μαθητών;;;

Διαφορετικές συστάσεις για εμβολιασμό μας δίνουν κορυφαίοι Γιατροί του εξωτερικού, Νομπελίστες, Καθηγητές Λοιμωξιολογίας, Eπιδημιολόγοι κ.α:

O Βέλγος Martin Zizi, MD-PhD,Επιδημιολόγος, Bιοφυσικός, Καθηγητής Νευρο-Φυσιολογίας (KULeuven και VUB/Bρυξέλλες) στο Βέλγιο και τ. Διευθυντής Επιδημιολογίας του Υπ. Άμυνας και τ. Επιστημονικός Διευθυντής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ηθικής,τ. Σύμβουλος ΟΗΕ για τον βιολογικό αφοπλισμό και βιο-επιθεωρητής Unscom :

”Είναι μια ουτοπική πολιτική επιθυμία και αυτό είναι καιρός να το πούμε: μια αναγγελθείσα αποτυχία. Ενάντια σε έναν ιό που μπορεί να μεταλλαχθεί μεταξύ 15 και 30 φορές το χρόνο, έχει νόημα να σκεφτόμαστε τον εμβολιασμό 2, 3 ή ακόμα περισσότερες φορές το χρόνο; Τα εμβόλια δεν είναι λύση κατά ιού που μεταλλάσεται ως 30 φορές το χρόνο.

O ίδιος ο Καθηγητής Επιδημιολόγος Martin Zizi: τα εμβόλια mRNA είναι πειραματική γονιδιακή θεραπεία που ίσως προκαλέσει αυτοάνοσα νοσήματα.

O Γάλλος Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne  εξειδικευμένος στις λοιμώδεις νόσους που προήδρευσε σε φορείς και σε συμβούλια της Δημόσιας Υγείας συμπεριλαμβανομένων επί εμβολίων.Ο Pr Perronne είναι επικεφαλής της υπηρεσίας μολυσματικών και τροπικών νόσων στο νοσοκομείο Raymond-Poincaré de Garches από το 1994:

: Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας.Αυτοί που τα προωθούν είναι μαθητευόμενοι μάγοι και παίρνουν τους πολίτες του κόσμου για ινδικά χοιρίδια..

Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!! ΝΕΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΙΝΤΕΟ

Γάλλος Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult για εμβόλια: δεν είδα ούτε 1 επιστημονική μελέτη, μόνο διαφήμιση. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι επικίνδυνο αν ”περπατάει”κι αν το κάνεις υποχρεωτικό είναι τρέλα . Τα μέτρα για covid είναι άλλου αιώνα”

ο Λοιμωξιολόγος Καθηγητής, Διευθυντής του IHU Méditerranée Infection ο Didier RaoultΚαθ. Didier Raoult: τώρα είναι η περίοδος πειραματισμού των εμβολίων!

Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Eric Caumes για εμβόλια mRNA: έχω ερωτήματα για το πόσο είναι ασφαλή.Δεν υπάρχει καμιά επιστημονική δημοσίευση. Πως θα εμβολιαστώ με προϊόντα άγνωστα;

Ο Γερμανός Καθηγητής Μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi: το εμβόλιο mRNA έχει 4 μεγάλους κινδύνους.ΒΙΝΤΕΟ

Καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Yale: πιθανές απροσδόκητες μακροπρόθεσμες παρενέργειες από τον εμβολιασμό (αυτοάνοσα). Το εμβόλιο είναι ένα όπλο που μπορεί να μην είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να το χρησιμοποιήσουμε

Σε ένα νέο άρθρο έρευνας που δημοσιεύθηκε στη Microbiology & Infectious Diseases, ο βετεράνος ανοσολόγος J. Bart Classen εκφράζει παρόμοιες ανησυχίες και γράφει ότι “τα εμβόλια COVID που βασίζονται σε mRNA έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν περισσότερες ασθένειες απ’ ό,τι η επιδημία COVID -19”.

Βέλγοι Γιατροί (μελέτη) : ”Αυτό το εμβόλιο είναι απαραίτητο , ασφαλές και αποτελεσματικό;»Πως η Pfizer ”μαγείρεψε” τα νούμερα.Τουλάχιστον 55.000 αναμενόμενες σοβαρές παρενέργειες στην Ελλάδα.Γιατί δεν πρέπει να εμβολιαστούν τα παιδιά.Από τον ιό επιβιώνουν το 99,95 % στους κάτω των 70. Συνολικό ποσοστό θνησιμότητας 0,23% και 0,05% σε κάτω των 70!!!

Dr Lee Merrit : τα εμβόλια mRNA είναι εν δυνάμει βιολογικά όπλα/Κάποιοι γιατροί ανησυχούν αφού οι αντίστοιχες μελέτες στα ζώα έδειξαν πως όσα εμβολιάστηκαν με mRNA πέθαναν όλα αφότου μολύνθηκαν από νέα ισχυρότατη μετάλλαξη! ΒΙΝΤΕΟ

Βιοστατιστικολόγος Christine Cotton για δοκιμές των 4 εμβολίων:τα αποτελέσματα τους δεν δικαιολογούν έγκρισή από FDA,ΕΜΑ! πως εμβολιάζετε μαζικά για 1 ασθένεια με ποσοστό θνησιμότητας 0,11% όταν η εποχική γρίπη φτάνει στο 10%; αδικαιολόγητος ο μαζικός εμβολιασμός υπερηλίκων μ’εμβόλιο που δεν δοκιμάστηκε σ΄ηλικιωμένους!Άγνωστη διάρκεια ανοσίας.Είναι ο γαλλικός (ελληνικός) πληθυσμός συγκρίσιμος με τους πληθυσμούς των δοκιμών;Ανέπτυξαν φάρμακο σε 3 μήνες όταν απαιτούνται 10 χρόνια!!!

Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: δεν εμπιστευόμαστε αυτό το εμβόλιο. Δεν είναι εμβόλιο. Είναι γενετική μηχανική, προφυλακτική γονιδιακή θεραπεία….

Geert Vanden Bossche, Eμβολιολόγος, Iολόγος: ο μαζικός εμβολιασμός θα οδηγήσει σε καταστροφική επιδείνωση της πανδημίας Covid-19.

Αυτή η λίστα είναι μόνο ενδεικτική αλλά έχει τη σημασία της αφού ουσιαστικά αποκαλύπτει ότι η θέση υπέρ του ανεπιφύλακτου εμβολιασμού είναι εξόχως υποκειμενική κι ως τέτοια δεν μπορεί να επιβληθεί ως αντικειμενική και οριζοντίως ως υποχρεωτική.

Όλοι οι προαναφερθέντες ειδήμονες και πολλοί από αυτούς κορυφαίοι Λοιμωξιολόγοι, Eπιδημιολόγοι όχι μόνο δεν ισχυρίζονται ότι αυτά τα εμβόλια σώζουν αλλά προειδοποιούν και για ανήκεστο βλάβη στην υγεία μας και κατ΄επέκταση στη Δημόσια υγεία..

Kαι ως υστερόγραφο η σημερινή δήλωση του Επιδημιολόγου, Διευθυντή του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Ελβετία) του Antoine Flahault: Το εμβόλιο δεν είναι επαρκές όπλο.Στις ΗΠΑ η επιδημία ξανά απογειώνεται παρά τον εμβολιασμό!!!!!!

Αντίστοιχη είναι και η πολιτική που εκπονεί η κυβέρνηση ,ανομολόγητη συγκυβέρνηση έχουμε;;;;

dimpenews.com