Επταπλασιάστηκαν τα κρούσματα στην Πολιτεία του Μίτσιγκαν στις ΗΠΑ παρά τον μαζικό εμβολιασμό!Οι αρχές συνιστούν lockdown..

Παρά τον μαζικό εμβολιασμό σ΄επίπεδα ρεκόρ, τα κρούσματα απογειώνονται στις ΗΠΑ.Οι υγειονομικές αρχές συμβουλεύουν την Πολιτεία του Michigan να διατάξει εκ νέου lockdown.Η κατάσταση εκεί είναι καταστροφική.7 000 νέα κρούσματα Covid19 κατά μέσο όρο ημερησίως που είναι επταπλάσιο νούμερο από τα κρούσματα που υπήρχαν 2 μήνες πριν.Άλλωστε ο Eπιδημιολόγος,Διευθυντής του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης (Ελβετία) ο Antoine Flahault προειδοποίησε πριν 2 μέρες: ”Το εμβόλιο δεν είναι επαρκές όπλο.Στις ΗΠΑ η επιδημία ξανά απογειώνεται παρά τον εμβολιασμό!!

Έχει παρατηρηθεί ότι όταν ο μαζικός εμβολιασμός μαζικοποιείται συνοδεύεται από έξαρση κρουσμάτων. Αυτό συνέβη στο Ισραήλ αυτό συμβαίνει τώρα σε Γαλλία Γερμανία ως κι Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον γιατρό Peter el Baze (πρώην αποσπασμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Νίκαιας Πρώην Προϊστάμενος Τμήματος Εσωτερικής Ιατρικής Α1, Les Sources, Nice Συν-δημιουργός του α’ SOS Médecins de France: οι μαζικοί εμβολιασμοί ευνοούν κι επιδεινώνουν τις λοιμώξεις covid όλοι οι αριθμοί το αποδεικνύουν. Δεν είναι τυχαίο που στον κόσμο αυτοί οι αριθμοί εκτινάσσονται 15 μέρες μετά τις διάφορες ημερομηνίες της αρχής. Ραντεβού στις 6 ή 12 μήνες όταν αυτό θα είναι ”επίσημο”.

dimpenews.com