Να και το μικροτσιπ.. Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ παρουσιάζει το υποδόριο μικροτσιπ για ανίχνευση covid19 σ΄ασυμπτωματικούς!!!ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ …

Το αμερικάνικο Πεντάγωνο παρουσιάζει το μικροτσιπ που θα εισαχθεί κάτω από το δέρμα για να ανιχνεύει το Covid-19 στους ασυμπτωματικούς…..αναφέρει το γαλλόφωνο RT στις 12/4/21. Μας τεστάρανε μας εμβολίασαν με πειραματικά προϊόντα θα μας τσιπάρουν κιόλας κι εμάς και τα παιδιά μας και μάλιστα για μια ασθένεια με θνησιμότητα κατώτερη της εποχικής γρίπης. Αυτό κι αν είναι συνωμοσία.. Η Δύση θα πάει άκλαυτη κι από τους λαούς της ακόμη…μετρημένες οι ώρες της μια νέα πολιτική Τάξη θ΄αναδυθεί στην Ευρώπη το παλιό σαρώνεται….Και θα πάει άκλαυτη γιατί οδηγείσαι τους λαούς της σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ακούσιου εγκλεισμού, σε στρατιωτικό νόμο κι απαγόρευση κυκλοφορίας σ΄ολοκληρωτισμό καθεστώτα ναζιστικού τύπου υγειονομικής καθαρότητας με κουρέλια Συντάγματα και στη πυρά στο Ολοκαύτωμα τ΄Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα με βασανιστήρια ιατρικά σε υγιείς με πειράματα σε πληθυσμούς και σε παιδιά κατάργησαν τα πάντα και αυτοκαταργήθηκαν….Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες…

Image

Το Πεντάγωνο έχει δημιουργήσει ένα υποδόριο εμφύτευμα-μικροτσιπ, το οποίο θα μπορούσε να ανιχνεύσει την παρουσία του Covid σε ασυμπτωματικούς. Ο στρατός, που ελπίζει να «αλλάξει το παιχνίδι», διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται για «παρακολούθηση κάθε κίνησής σας» τώρα τους πιστέψαμε…. Σε μια συνέντευξη για το αμερικανικό πρόγραμμα ειδήσεων 60′ στις 11 Απριλίου, αξιωματούχοι του Πενταγώνου παρουσίασαν στο κοινό στις τεχνολογικές εξελίξεις του αμερικανικού στρατού για την καταπολέμηση των πανδημιών, και πιο συγκεκριμένα κατά του Covid-19. Με την κορυφαία λύση: την ανάπτυξη ενός τσιπ που θα εισαχθεί κάτω από το δέρμα, το οποίο θα μπορούσε να ανιχνεύσει την παρουσία του Covid στο σώμα ενός ατόμου, ακόμη και πριν εμφανίσει συμπτώματα. «Πιέζουμε την επιστημονική κοινότητα να βρει λύσεις που μπορεί να ακούγονται σαν επιστημονική φαντασία. Και είμαστε πρόθυμοι να αναλάβουμε κινδύνους με επενδύσεις υψηλού κινδύνου που ενδέχεται να μην λειτουργούν. Αλλά αν δουλέψουν, μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς την κατάσταση », λέει ο συνταγματάρχης Matt Hepburn, γιατρός ειδικευμένος στις μολυσματικές ασθένειες, ο οποίος πέρασε χρόνια με το DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency), τον ερευνητικό οργανισμό και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για Στρατός των ΗΠΑ.Στρατοκράτες γιατροί νοναζιστές απεργάζονται το τέλος της ανθρώπινης υπόστασης κι ελευθερίας…Αυτός είναι ο στρατός τους αυτή είναι η κουλτούρα υγείας που μας επέβαλαν που μας εμφύτευσαν….

Σύμφωνα με τον Matt Hepburn, η διαδικασία θα αποτρέψει αποτελεσματικά τη μόλυνση, όπως συνέβη, για παράδειγμα, πέρυσι στο USS Theodore Roosevelt, όταν 1.271 στρατιώτες είχαν το Covid-19: “Τι θα συνέβαινε; εάν η κατάσταση της υγείας όλων στο πλοίο είχε παρακολουθηθεί με αυτό το υποδόριο εμφύτευμα, το οποίο βρίσκεται σε προχωρημένη φάση δοκιμών; «Δεν είναι κυβερνητικό τσιπ για να παρακολούθηση κάθε κίνησης» «Είναι αισθητήρας. Αυτό το μικροσκοπικό πράσινο πράγμα εκεί, το βάζετε κάτω από το δέρμα σας και αυτό που σας λέει είναι ότι υπάρχουν χημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα που σηματοδοτούν ότι θα έχετε συμπτώματα αύριο. Είναι σαν ένα φως “κινητήρα ελέγχου”, λέει ο Matt Hepburn καθώς δείχνει το πρωτότυπο στους δημοσιογράφους. Έχοντας επίγνωση των νόμιμων ερωτήσεων σχετικά με την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής που συνεπάγεται ένα τέτοιο εμφύτευμα, ο επικεφαλής του DARPA προσπάθησε να είναι καθησυχαστικός. “Δεν είναι ένα φοβερό κυβερνητικό τσιπ για να παρακολουθείτε κάθε σας κίνηση, αλλά ένα τζελ που μοιάζει με ιστό που έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει συνεχώς το αίμα σας”, είπε. Στα τέλη Φεβρουαρίου, οι New York Times ανέφεραν ότι το ένα τρίτο των στρατιωτών αρνήθηκε να εμβολιαστεί κατά του Covid-19, είτε λόγω των ανησυχιών τους για την αξιοπιστία των εμβολίων, είτε πιο απλά με την ιδέα της υπεράσπισης των ατομική ελευθερία.

To αγγλόφωνο rt αναφέρει: Οι επιστήμονες του Πενταγώνου αποκάλυψαν ένα εμφύτευμα μικροτσίπ που μπορεί να ανιχνεύσει μια μόλυνση Covid. Το τσιπ, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μια μικρή κεραία, προορίζεται να λειτουργεί σαν φως «κινητήρα ελέγχου», εντοπίζοντας ασυμπτωματικά κρούσματα της νόσου.

dimpenews.com