Πέθανε ο πιο διάσημος sportscaster της Αργεντινής ο Mauro Viale 1 βδομάδα μετά τον εμβολιασμό του!!!!

Ένας ακόμη ποδοσφαιρικός θρύλος της Αργεντινής έσβησε άδοξα…..Ο διάσημος TV-radio παρουσιαστής της Αργεντινής και πρώην sportscaster Mauro Viale πέθανε στο Μπουένος Άιρες στην ηλικία των 73 ετών μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό του με την πρώτη δόση κατά του covid19 και λόγω επιπλοκών covid-19 που ανέπτυξε. Είχε λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωναϊού Covid-19 την περασμένη εβδομάδα.Παρουσίασε θρόμβωση που προκάλεσε μαζική καρδιακή προσβολή.

Ο Viale παρουσίασε ήπια συμπτώματα όταν νοσηλεύτηκε το Σάββατο και υποβλήθηκε σε τεστ για το Sars-CoV-2, το οποίο βγήκε θετικό. Η κατάστασή του επιδεινώθηκε την Κυριακή όταν έγινε διμερής πνευμονία.

«Σήμερα πήγα να εμβολιαστώ και το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να πάρουν το πυρετό μου. Με προειδοποίησαν ότι θα μπορούσα να πάρω πυρετό. Σκοπεύουν να με καλέσουν(τηλεφωνήσουν) για να ρωτήσουν αν έχω πυρετό επειδή είναι πολύ επικίνδυνο για το εμβόλιο να επιδράσει με αυτήν την παρενέργεια. Δεν έχω πυρετό », είχε πει με χαρά ο Viale αφού εμβολιάστηκε.

Ο Πρόεδρος της Αργεντινής Alberto Fernández εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο Twitter: «Ήταν ένας άνθρωπος που ασκούσε δημοσιογραφία με το δικό του αποτύπωμα. Προσωπικά, χάνω κάποιον για τον οποίο ένιωσα βαθιά αγάπη και στον οποίο πάντα αναγνώριζα το δώρο του σεβασμού της πολυφωνίας. “

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και σε εκείνους που, όπως εγώ, τον έχουν αγαπήσει», πρόσθεσε ο Fernández.

Ο Viale είχε ξεκινήσει ως αθλητικός sportscaster, έγινε κορυφαίος σπίκερ και ραδιο-σχολιαστής αγώνων ποδοσφαίρου.

Ο Μάρο Βιάλε, 73 ετών, πέθανε αυτή την Κυριακή από θρόμβωση που προκάλεσε μαζική καρδιακή προσβολή. Ο δημοσιογράφος νοσηλεύτηκε μετά από προσβολή κορωνοϊού και επηρεάστηκε από διμερή πνευμονία.

Εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου την Πέμπτη, αλλά ήδη επώαζε την ασθένεια. Η εκδήλωση ορισμένων συμπτωμάτων συμβατών με τον κορωνοϊό ήταν αυτό που τον ανησύχησε και αυτό που τον οδήγησε να υποβληθεί σε τεστ που κατέληξε να είναι θετικό.football24/mercopress 12/4/21

dimpenews.com