Γαλλία:9χρονο παιδί στην εντατική από επιπλοκές του ιού!Αναφέρονται ανάλογες περιπτώσεις.Επαληθεύεται ο ειδήμονας που πρόβλεψε:”από μαζικό εμβολιασμό ενηλίκων υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης σημαντικής επιδημίας στα παιδιά” ή είναι μεμονωμένα περιστατικά;;

”Κατά γενικήν ομολογία παρατηρείται ένα χαμηλότερο ηλικιακό όριο στους φορείς ή νοσούντες από covid19 το τελευταίο διάστημα..Μια τεράστια σκέψη για το ανίψι μου 9 ετών, και για τους γονείς του.Αυτό μολύνθηκε από COVID19 il y εδώ και κάποιο καιρό κι αναπτύσσει μια επιπλοκή.Στα επείγοντα την Κυριακή. Χθες στο réa hier.Κι από αυτή τη νύχτα στην εντατική με επιπλοκές και καρδιακές βλάβες. Η μ….α ”Αυτό είναι το δραματικό μήνυμα που ανέβασε σήμερα στο twitter του ο Grégory Leclerc Reporter στην εφημερίδα Nice Matin που διδάσκει στο EDJ στη Νίκαια στη Γαλλία. Στ΄απαντητικά σχόλια ο κόσμος έχει θορυβηθεί κι ένας χρήστης μεταφέρει επίσης ότι ”τους τελευταίους μήνες στο σχολείο των παιδιών μου 2 μαθητές (11 και 13 ετών) είναι στη μονάδα αναζοωγόνησης του νοσοκομείου..

Άλλος χρήστης γράφει ” πόσο χρόνο μετά το θετικό test positif είχε αυτές τις επιπλοκές; Φοβάμαι γοα την κόρη μου 9 ετών που ήταν θετική εδώ και 3 βδομάδες όπως και 18 μαθητές από το σχολείο της.

Αυτό μας έλειπε …βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας;;;; Επαληθεύεται ο Simon Cauchemez επικεφαλής της μονάδας «μαθηματικής μοντελοποίησης μολυσματικών ασθενειών» στο Institut Pasteur μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου που πριν λίγες μέρες προειδοποίησε: από τον μαζικό εμβολιασμό ενηλίκων υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης σημαντικής επιδημίας στα παιδιά!!Το πρόβλημα που επισημαίνεται από τα μοντέλα είναι ότι εάν εμβολιάζουμε μόνο ενήλικες, αναμένουμε να έχουμε σημαντική επιδημία στα παιδιά, ακόμη και αν η εμβολιαστική κάλυψη είναι πολύ υψηλή στους ενήλικες. Επομένως, η κυκλοφορία του ιού στα παιδιά θα διευκολύνει τη μόλυνση των γονέων και των παππούδων που δεν έχουν εμβολιαστεί ή που θα προστατεύονταν ελάχιστα από τα εμβόλια, καθώς δεν είναι 100% αποτελεσματικά.

Oι περιπτώσεις που αναφέρονται σήμερα εντάσσονται στις σπάνιες των παιδιών που το περνούν πολύ σοβαρά όπως ήταν μέχρι τώρα ή λόγω του μαζικού εμβολιασμού των ενηλίκων όπως ερμήνευσε ο ειδήμονας πάμε για μαζικοποίηση της θυματοποίησης των παιδιών;;;Η θυσιασμένη γενιά θα θυσιαστεί κατά κυριολεξία;;;

dimpenews.com