Στη Λιθουανία πέθανε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του με Moderna!!

Στη Λιθουανία πέθανε αμέσως μετά τον εμβολιασμό του με Moderna!! έτσι είναι οι μοντέρνοι θάνατοι….

Στην Κλάιπεντα, ένας ηλικιωμένος άνδρας πέθανε σε πολυκλινική αμέσως μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολίου Moderna, αναφέρει το ραδιόφωνο της Λιθουανίας.
“Σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, ο θάνατος ενός 78χρονου άνδρα δεν σχετίζεται με τον εμβολιασμό, αλλά θα διερευνηθεί λεπτομερέστερα”, δήλωσε η επικεφαλής ιατρός της πολυκλινικής Loreta Venckienė, ως είθισται….

Σύμφωνα με αυτήν, ο άντρας εμβολιάστηκε, ένιωσε αρκετά καλά και στη συνέχεια εμφάνισε αδυναμία. Το ασθενοφόρο που έφτασε δεν πρόλαβε να τον σώσει.
«Απλώς δεν μπορούμε να φανταστούμε την αιτία του θανάτου, θα περιμένουμε μια έρευνα, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν σχετίζεται με το εμβόλιο, επειδή δεν υπάρχουν συμπτώματα <…> Ούτε θρομβοεμβολισμός, ούτε αναφυλακτική αντίδραση», δήλωσε η Venckienė.
Διευκρίνισε ότι ο ασθενής, σύμφωνα με το ιστορικό του δεν έχει διαγνωστεί με σοβαρές ασθένειες.
Ο μαζικός εμβολιασμός κατά του COVID-19 ξεκίνησε στη Λιθουανία στις 27 Δεκεμβρίου. Έχουν αναφερθεί οκτώ θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, αλλά σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία ελέγχου των φαρμάκων, δεν σχετίζονται με τον εμβολιασμό, αλλά με την ηλικία των ασθενών και τις χρόνιες ασθένειές τους.Ria Novosti 14/4/21

dimpenews.com