Ανεπαρκή κι αναποτελεματικά τα εμβόλια κατ΄ομολογίαν Pfizer και ΗΠΑ.Pfizer: θα χρειαστεί και γ΄δόση.ΗΠΑ: 1,7 δις $ για την καταπολέμηση παραλλαγών ιού!!!

“Μια εύλογη υπόθεση είναι ότι πιθανώς θα χρειαστεί μια τρίτη δόση, μεταξύ έξι μηνών και δώδεκα μηνών, και από εκεί θα πραγματοποιείται ξανά εμβολιασμός κάθε χρόνο, αλλά όλα αυτά πρέπει να επιβεβαιωθούν”, ανέφερε ο Albert Bourla, CEO από την Pfizer, σε δηλώσεις που κυκλοφόρησαν την Πέμπτη από το CNBC.Τρεις δόσεις, συν τον ετήσιο !… Ζούμε σε έναν τρελό κόσμο και η παθητικότητα του πληθυσμού καθιστά δυνατή αυτήν την τρέλα.”σχολιάζει το egaliteetreconciliation.(σσ. κι ο αυταρχισμός ολοκληρωτισμός των καθεστώτων)

«Και από την άλλη πλευρά, οι παραλλαγές θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο», πρόσθεσε ο Δ Σύμβουλος της Pfizer. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των ατόμων που είναι ευάλωτα στον ιό ». Νωρίτερα σήμερα, ο διευθυντής του αντι-Covid κελιού της δημόσιας διοίκησης διαβεβαίωσε επίσης ότι οι Αμερικανοί αναμένουν να λάβουν ενισχυτικό εμβόλιο προκειμένου να προστατευθούν από τις παραλλαγές του κοροναϊού που κυκλοφορούν. “Δεν γνωρίζουμε τα πάντα σε αυτό το στάδιο”, παραδέχτηκε ο Δρ David Kessler, κατά τη διάρκεια ακρόασης ενώπιον Αμερικανών βουλευτών.

Αντιμέτωποι με τις όλο και πιο ανθεκτικές παραλλαγές του Covid-19, θα χρειαστεί μια τρίτη δόση εμβολίου; Αυτό θα μπορούσε να συστήσει το εργαστήριο Pfizer για την ενίσχυση της ασυλίας του πληθυσμού. Αυτή η τρίτη δόση θα χορηγηθεί έξι μήνες μετά τη δεύτερη. Η διάρκεια των αντισωμάτων που παράγονται από τα δύο πρώτα μελετάται, αλλά οι επιστήμονες συμφωνούν σχετικά με την αρχή της τρίτης ένεσης ασφαλείας. (France Info) Οι υγειονομικές αρχές προτείνουν ήδη μια τρίτη δόση για άτομα με ανοσοκαταστολή καθώς και ετήσιο.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να επενδύσει 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια για να βελτιώσει τις ικανότητες αλληλουχίας του κοροναϊού και να εντοπίσει τις γενετικές του αλλαγές, καθώς αρκετές δυνητικά επικίνδυνες παραλλαγές γίνονται κυρίαρχες δυνάμεις στην πανδημία.(σσ. Ομολογία αναποτελεσματικότητας των εμβολίων που κυκλοφορούν κι επιβάλονται δια ροπάλου στους πληθυσμούς…..)

Αυτό το μήνα, η παραλλαγή που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο έγινε το πιο συχνά αναγνωρισμένο στέλεχος κοροναϊού στη χώρα.

Υπάρχουν επίσης φόβοι για την εμφάνιση άλλων παραλλαγών, όπως αυτές που εντοπίστηκαν για πρώτη φορά στη Νότια Αφρική και τη Βραζιλία.

Αυτές οι παραλλαγές είναι σε θέση να αντιστέκονται καλύτερα στα αντισώματα που παράγονται σε απόκριση σε μόλυνση με το αρχικό στέλεχος του κοροναϊού.

Οι κατασκευαστές εμβολίων σε όλο τον κόσμο δοκιμάζουν τώρα νέες εκδόσεις των ορών τους, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την καταπολέμηση παραλλαγών και αυτές θα πρέπει να είναι διαθέσιμες έως το τέλος του έτους.

Ενδεικτικό του χάους της χίμαιρας είναι ότι στο Ισραήλ εντοπίστηκαν 7 κρούσματα Ινδικής μετάλλαξης του COVID σύμφωνα με το Times of Israel.Η ινδική παραλλαγή είναι μια διπλή μετάλλαξη που είναι πιο ανθεκτική στα εμβόλια, πιο μεταδοτική και λιγότερο ανιχνεύσιμη για δοκιμές PCR.

Εάν οι ιθύνοντες ήθελαν πραγματικά να θεραπεύσουν τους Γάλλους, θα είχαν δαπανήσει δισεκατομμύρια στο νοσοκομείο, όπως δαπάνησαν αλλού. Αλλά για τους πολιτικούς λόγους της συνέχισης της τρομοκρατικής επιχείρησης, το δημόσιο νοσοκομείο έπρεπε να παραμείνει φτωχό, κορεσμένο και, συνεπώς, τελικά, δολοφονικόσχολιάζει το egaliteetreconciliation στις 16/4/21…

dimpenews.com