Αρκετοί τρόφιμοι Γηροκομείων στη Τουλούζη μολύνθηκαν από Covid19 ενώ ήταν διπλο-εμβολιασμένοι με Pfizer!!

Τρόφιμοι τουλάχιστον ενός γηροκομείου στην Τουλούζη και στην περιοχή της έχουν μολυνθεί με το Covid-19 ενώ εμβολιάστηκαν. Κανένας δεν ανέπτυξε μια σοβαρή μορφή της νόσου που ν΄ απαιτεί νοσηλεία. (σσ. Ωστόσο προστέθηκαν στα κρούσματα είναι φορείς παρ΄ότι διπλοεμβολιασμένοι και παρουσιάζουν συμπτώματα.Εν δυνάμει κι αυτοί μπορεί να σκοτώσουν άλλους μεταφέροντας τη νόσο παρ΄ότι διπλοεμβολιασμένοι. Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο φαρμακευτικό προϊόν που χαρακτηρίστηκε κι εγκρίθηκε ως εμβόλιο να μην αποτρέπει μετά τη χρήση του την μετάδοση της νόσου από τους εμβολιασμένους.Οπότε είναι στην καλύτερη περίπτωση προληπτική ατομική θεραπεία κατά παραδοχήν πειραματική που ούτως ή άλλως ήταν η τεχνολογία mRNA και χορηγούνταν σε καρκινοπαθείς σε τελευταίο στάδιο.) Στις 13 Απριλίου 2021, η Περιφερειακή Υπηρεσία Υγείας της Occitanie ανακοινώνει ότι το 97,9% των διαβιούντων στα 880 γηροκομεία στην περιοχή έλαβαν μια πρώτη ένεση του εμβολίου κατά του Covid-19. Μια πραγματική ανακούφιση και μια ακτίνα ελπίδας μετά από ένα χρόνο κρίσης στην υγεία. Αλλά το πρόβλημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το France 3 Occitanie, αρκετοί κάτοικοι του γηροκομείου Marie Lehmann στο Balma (Haute-Garonne) εμφάνισαν τη νόσο ενώ είχαν διπλο-εμβολιαστεί. Στις αρχές Απριλίου, ένας υπάλληλος του ιδρύματος μολύνθηκε από το Covid και μεταδόθηκε σε τρία άτομα από το γηροκομείο: ένα έχει εμβολιαστεί διπλά, ένα δεύτερο έχει λάβει μόνο μία ένεση και ένα τρίτο που δεν εμβολιάστηκε.
«Ήμασταν πολύ έκπληκτοι, εξηγεί ο διευθυντής του γηροκομείου, Simon Aymes. Γνωρίζαμε λίγο πολύ ότι η Pfizer δεν εμπόδιζε να προσβληθεί από τον ιό, αλλά αυτό που μας διαβεβαίωσε είναι ότι δεν αναπτύσσεται καμία σοβαρή μορφή».

Αρκετά άλλα μέλη του γηροκομείου, επίσης εμβολιασμένα, ανέπτυξαν επίσης την ασθένεια που ανήκει στην αγγλική παραλλαγή σε ασυμπτωματική μορφή ή δεν απαιτούν νοσηλεία.

Επίσης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πολλά άλλα γηροκομεία στην Τουλούζη και τα περίχωρά της επηρεάζονται από αυτό το φαινόμενο.france3-regions.francetvinfo 16/4/21

dimpenews.com