Η ”αραβική άνοιξη” της Πράγας.Η Τσεχία θ΄απελάσει 18 Ρώσους διπλωμάτες ως πράκτορες πληροφοριών που εμπλέκονται σ΄έκρηξη αποθήκης πυρομαχικών το 2014!

Η ”αραβική άνοιξη” της Πράγας. Η Τσεχική Δημοκρατία θα απελάσει 18 Ρώσους διπλωμάτες, υποστηρίζοντας ότι είναι «αξιωματικοί υπηρεσίας πληροφοριών που συμμετείχαν σε έκρηξη σ’αποθήκη πυρομαχικών το 2014» μεταδίδει το RT.
Η Τσεχική Δημοκρατία αναφέρει ότι θα απελάσει 18 Ρώσους διπλωμάτες, ισχυριζόμενη ότι οι Ρώσοι αξιωματικοί πληροφοριών εμπλέκονται σε έκρηξη τοπικών πυρομαχικών το 2014. Επέρχεται μια μέρα αφότου η Μόσχα δήλωσε ότι θα απελάσει 10 Αμερικανούς διπλωμάτες.Ανταποκριτής του BBC από την Πράγα αναφέρει ότι απελαύνονται 18 Ρώσοι διπλωμάτες από τη Ρώσικη Πρεσβεία που όλοι ταυτοποιήθηκαν ως πράκτορες των SVR και GRU σύμφωνα με τα όσα διατείνονται οι αρχές.

Η αστυνομία της Τσεχίας δημοσίευσε φωτογραφίες 2 ανδρών καταζητούμενων για σοβαρές «παραβάσεις το 2014», μετά την απέλαση των 18 Ρώσων διπλωματών για την έκρηξη το 2014. Οι 2 είναι Ρώσοι πράκτορες της GRU που πραγματοποίησαν μια έκρηξη novichok στο Salisbury σύμφωνα με αρχές.

Πολωνία, Τσεχία οι γνωστές δούλες του Ζενέ ….καθαρίζουν για ΗΠΑ…Πως φαίνονται οι ανεξάρτητες αποικιο-Δημοκρατίες, τα προτεκτοράτα…..ξεκάθαρο καθ΄υπαγόρευση των ΗΠΑ. Σκληρό διπλωματικό πόκερ.. μαζικές απελάσεις διπλωματών εκατέρωθεν λίγο πριν το …..πρώτο μανιτάρι στον ορίζοντα …

Oι αρνητές της Δύσης επίσης διώκονται.….η αποθέωση του ρωσοφοβισμού ….

dimpenews.com