Οι Ναβάλνι της Δύσης είναι πολλοί και είναι οι αντιφρονούντες στον υγειονομικό φονταμενταλισμό!! Συνελήφθηκε στη Γαλλία εκ νέου ο Καθηγητής Φαρμακευτικής που είχε διαταχθεί ο ακούσιος εγκλεισμός του στο Ψυχιατρείο.

Οι Ναβάλνι της Δύσης είναι πολλοί και είναι οι αντιφρονούντες στον υγειονομικό φονταμενταλισμό!! Συνελήφθηκε στη Γαλλία εκ νέου ο Καθηγητής Φαρμακευτικής. Ο καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan μαρτυρική φιγούρα στον υγειονομικό ολοκληρωτισμόπου κυρίως κατηγόρησε το Institut-Pasteur ότι δημιούργησε το Covid, εκ νέου συνελήφθηκε. Την προηγούμενη φορά είχε συλληφθεί κρατήθηκε και στη συνέχεια είχε διαταχθεί ο ακούσιος εγκλεισμός του σε Ψυχιατρείο όπου παρέμεινε για 1 εβδομάδα τουλάχιστον. Συνελήφθηκε εκ νέου την Πέμπτη 15 Απριλίου στην Chaudes-Aigues (Cantal) και στη συνέχεια φυλακίστηκε στο κέντρο κράτησης του Aurillac.

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε από τα κοινωνικά δίκτυα όπου ο Καθηγητής Jean-Bernard Fourtillan απολαμβάνει μιας ευρείας υποστήριξης στη συνέχεια της συμμετοχής του στο ντοκιμαντέρ Hold-up.

Η σύλληψή του έγινε καθώς βρισκόταν με τη γυναίκα του σε ένα ξενοδοχείο για ιαματικά λουτρά. Μεταφέρθηκε σιεδεροδέσμιος στα κρατητήρια του Aurillac,και θα γίνει μεταγωγή του σήμερα προς τη γαλλική πρωτεύουσα για να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα που έχει επιφορτιστεί με τον φάκελό του σήμερα Σάββατο 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον France Inter, ο καθηγητής Fourtillan θα κατηγορηθεί ότι δεν σεβάστηκε τον δικαστικό έλεγχο που του είχε επιβληθεί μετά από μια πρώτη σύλληψη τον Δεκέμβριο, που ακολουθήθηκε από τον ακούσιο εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό νοσοκομείο σύμφωνα με μεθόδους άξιες των ολοκληρωτικών καθεστώτων. ”Η υγειονομική τυραννία ενσαρκώνεται κατά του καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής του Poitiers,όπως το έκανε με διάφορους τρόπους κατά επσιτημονικών προσωπικοτήτων που καταγγέλουν την χειραγώγηση επί του Covid-19” γράφει το medias-presse στις 17/4/21

Oι ίδιες μεθοδεύσεις χρησιμοποιήθηκαν κατά του εχθρού του κόμματος κατά του εχθρού του λαού και τώρα κατά του εχθρού του πληθυσμού….Εχθρός ο διαφορετικός, ο άλλος, ο διαφωνών, ο εναλλακτικός, ο μειονοτικός….

ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ Ακούσιος Εγκλεισμός στο Ψυχιατρείο του Γάλλου Καθηγητή Θεραπευτικής Χημείας ,Φαρμακοκινητικής του Fourtillan που θεωρεί επικίνδυνο το εμβόλιο και συμμετείχε στο φιλμ ”Hold Up” που πρόβαλε την άλλη άποψη για την πανδημία. ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

Μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας Επιστημών μ΄επιστολή του στο Διευθυντή του Ψυχιατρείου ζητά την άμεση απελευθέρωση του Καθηγητή Fourtillan..

Μόνο επί Γερμανικής Κατοχής και επί Δικτατοριών και Ολοκληρωτισμών οι Γκεσταπίτες μαζεύουν τους καθηγητές και τους όποιους διαφωνούντες από τα σπίτια τους γιατί δεν γίνονται συνεργάτες του κάθε καθεστώτος.

dimpenews.com