Ο Ναβάλνι θα μηνύσει τις αρχές της φυλακής γιατί του κατάσχεσαν το Κοράνι του!!!Απόπειρα της Δύσης να ρίξει την ισλαμιστική τρομοκρατία κατά της Ρωσίας .. και στο βάθος την Τουρκία!!! Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ!!!!

Ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος αντιπολιτευόμενος ακτιβιστής Alexei Navalny που είναι στη φυλακή δήλωσε πως θα ασκήσει μήνυση κατά των αρχών του σωφρονιστικού ιδρύματος για παρακράτηση του Κορανίου, το οποίο είπε ότι σχεδίαζε να μελετήσει ενώ εκτίει ποινή φυλάκισης.ΑΝ ο Ναβάλνι ύστερα κι από αυτό δεν είναι πράκτορας δεν υπάρχουν μυστικές υπηρεσίες. Είναι ο ορισμός του πράκτορα και μάλιστα κατά της χώρας του

Είναι μια καθ΄υπαγόρευση των δυτικών υπηρεσιών δήλωση προκειμένου να στρέψουν το μουσουλμανικό κόσμο και κυρίως και τα ριζοσπαστικά κινήματα τρομοκρατίας κατά της Ρωσίας σε μια κρίσιμη στιγμή..Θέλουν να προκαλέσουν Ιερό Πόλεμο κατά της Ρωσίας.Ο Ναβάλνι υποδαυλίζει…Ο μόνος που μπορεί να τον ασκήσει είναι ο Σουλτάνος….Η ISIS βρήκε νέο Χαλίφη; Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι μέσα στις φυλακές των Αμερικάνων στο Ιράκ στρατολογήθηκε για να ηγηθεί του Ισλαμικού Κράτους.. Ο Ναβάλνι είναι ο νέος αλ-Μπαγκντάντι; ή απλά στρώνει το χαλί για το Σουλτάνο .. που όμως το ιπτάμενο χαλί του σε αυτή την περίπτωση θα προσγειωθεί .. πολύ ανώμαλα…

Οι δυτικοί παίζουν το χαρτί του ριζοσπαστικού ισλάμ κατά της Ρωσίας όπως έκαναν αρχής γενομένης από τους Ταλιμπάν και το Αφγανιστάν στη συνέχεια στη Τσετσενία κι έπειτα κατά της σφαίρας της ρώσικης επιρροής στη Συρία και ούτω καθ΄εξής όπως για παράδειγμα στα Βαλκάνια που για την διάσπαση της Γιουγκοσλαβίας επιστράτευσαν και υποστήριξαν το ρισζοσπαστικό ισλαμισμό, τα ίδια στο Ιράκ που για το διαίρει και βασίλευε επινόησαν ως και την ISIS…Τα ίδια και στη Λιβύη όπου ενεργοποίησαν το ισλαμιστικό τόξο για εκπαραθύρωση του Καντάφι και δεν είναι τυχαίο ότι οι δυνάμεις του LNA του Χαφτάρ που είναι φιλορωσικές βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις φιλοδυτικές φιλότουρκες τζιχαντιστκές ορδές..Τους τζιχαντιστές της Β Συρίας μετέφεραν οι δυτικοί μέσω Τουρκίας για να κόψουν κεφάλια στην Αρμενία.. ίδιος σχεδιασμός….

Προσδοκούν αποσταθεροποίηση στις μετασοβιετικές δημοκρατίες στον Καύκασο με αιχμή το σεκταρισμό…Αφιονίζουν την πλέμπα Τουρκίας καθώς η τελευταία καλείται να παίξει ενεργό ρόλο σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση με Ρωσία.,. Η Δύση κάνει πίσω αρκείται σε διπλωματικές πιέσεις αναλαμβάνει τη δημιουργία αντιρωσικού κλίματος επιχειρεί να βάλει στο παιχνίδι κι άλλες ετερόκλητες δυνάμεις στη λογική ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Θέλει να δημιουργήσει αναμόχλευση σε εσωτερικής φύσης ζητήματα στη Ρωσία που απαριθμεί πάνω από 20,000,000 μουσουλμάνους.

Το Ναβάλνι τον εμφανίζουν ως τον ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Ρωσία.. Δηλ. η Δύση υποστηρίζει την μετατροπή της Ρωσίας σε Ισλαμική Δημοκρατία υποστηρίζοντας το Ναβάλνι ήδη ο Μπάινεν προειδοποίησε και για άλλες κυρώσεις αν κινδυνεύσει η ζωή .. του απεργού πείνας.. μόνο που δεν πεινά και δεν διψά για δικαιοσύνη αλλά για επικράτηση των παγκόσμιων ιμπεριαλιστών δυνάμεων Ολοκληρωτισμού…

Φαίνεται πλέον ευκρινώς ότι η Ρωσία θα αντιμετωπίσει στην τελική όχι την πολεμική μηχανή της Δύσης αλλά τον Δούρειο ίππο της που ονομάζεται κυρίως Τουρκία…και προλειαίνει το έδαφος….

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ Josep Borrell, η Ρωσία έχει συγεκντρώσει “περισσότερους από 150.000 στρατιώτες”της στα σύνορα με την Ουκρανία και στη χερσόνησο της Κριμαίας. Πρόκειται για τη “μεγαλύτερη ρωσική πολεμική πορεία στα σύνορα της Ουκρανίας που υπήρξε ποτέ”, δήλωσε μετά από διαβουλεύσεις με τους υπουργούς Εξωτερικών της ΕΕ.

Είναι λογικό ένας μουσουλμάνος να μην μπορεί ν΄αποχωριστεί το Κοράνι με βάση τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις είναι πέραν κάθε φαντασίας όμως ότι ο δυτικοτραφείς κατά τ΄άλλα Ναβάλνι θυμήθηκε ν΄ασπαστεί το ισλάμ κατά του Πούτιν…..

Όσο για την οπερέτα απεργία πείνας του σύμφωνα με το

FSIN: “Με τη συγκατάθεση του Navalny, του δόθηκε θεραπεία με βιταμίνες.” Θεραπεία με βιταμίνες … Φαίνεται ότι είναι πραγματικά .. ετοιμοθάνατος……Ή πρέπει να πάρει βιταμίνες γιατί θα το ρίξει στο διάβασμα:;

dimpenews.com