Αύριο ο Πούτιν ανακοινώνει: αναγνώριση ανεξαρτησίας των 2 Δημοκρατιών του Ντονμπάς ή προσάρτησή τους ή ένωση με τη Λευκορωσία ή στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία!!!

Αύριο ο Πούτιν θα κάνει την ετήσια ομιλία του στην Βουλή της Ρώσικης Ομοσπονδίας. Κάποιοι ψίθυροι αναφέρουν ότι

-θ΄αναγνωρίσει επίσημα τις 2 ανεξάρτητες αυτονακηρυχθείσες Δημοκρατίες του Donbass.

-Άλλοι λένε ότι θ΄ανακοινώσει την προσάρτησή τους.

-Ο Πούτιν θα μπορούσε ομοίως ν΄ανακοινώσει σύμφωνα με τις ίδιες φήμες την ένωση με την Λευκορωσία

-ή ακόμη μια στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ουκρανίας.

Αύριο λύνεται το μυστήριο της μετακίνησης 150.00 Ρώσων στρατιωτών στα σύνορα με Ουκρανία..Επίσης απ΄όλες τις εκδοχές η τελευταία έχει και τις λιγότερες πιθανότητες. Το λογικότερο είναι ότι θα προβεί σε μια από τις προηγούμενες σε μια διπλωματική κίνηση που θα επιφέρει το μένος της Δύσης και πήγε το στρατό εκεί για να τους προειδοποιήσει μην διανοηθούν..

Η πολεμική μηχανή της Ρωσίας είναι σ΄εγρήγορση: 50 ρώσικα αεροσκάφη από τη νότια στρατιωτική περιοχή μεταφέρθηκαν στην Κριμαία. Θα ξεκινήσουν αύριο μια άσκηση σε συνεργασία με 20 πλοία στη Μαύρη Θάλασσα. Υποβρύχια και πλοία του ρωσικού Βόρειου Στόλου αναπτύχθηκαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της άσκησης – δήλωση του στόλου. Πάνω από 20 ρωσικά πολεμικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας πραγματοποιούν κοινές ασκήσεις με αεροσκάφη στην Κριμαία. Μεταξύ αυτών είναι οι φρεγάτες Ναύαρχος Μακάροφ και Ναύαρχος Έσσεν, καθώς και οι πυραυλάκατοι Graivoron και Vyshny Volochyok..

Image
Σεβαστούπολη υποβρύχιο
Image

Eπίσης δεν είναι τυχαίο που έκλεισε με πρόσχημα στρατιωτικές ασκήσεις τον εναέριο χώρο πάνω από Κριμαία και Μαύρη Θάλασσα κι όλες αυτές οι κινήσεις συμπίπτουν με αυριανή πολυαναμενόμενη ανακοίνωση. Από τις 20 έως τις 24 Απριλίου, η περιοχή πάνω από το νότιο τμήμα της Κριμαίας και τα χωρικά ύδατα της Ρωσικής Ομοσπονδίας δίπλα στις νότιες ακτές της Κριμαίας συμπεριλήφθηκε στη ζώνη κινδύνου για πτήσεις.

Image

Ξέρει ότι θα εξαγριώσει τη Δύση και προχώρησε στην σκακιέρα τα πιόνια του για να τους αποτρέψει για τυχόν ανάμειξη ή όποιας μορφής επιθετική κίνηση.

Image

η Ρωσία δηλώνει πως οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ συνεχίζουν τις προκλητικές δραστηριότητες στον εναέριο χώρο και τα ύδατα της Μαύρης Θάλασσας…

dimpenews.com