Αυτός είναι ο σφάχτης της αστυνομικού!! Θαυμαστής του Ερντογάν!!!!

Αυτός είναι ο τρομοκράτης που κατέσφαξε στο λαιμό την αστυνομικό στη Γαλλία μέσα στο Τμήμα κραυγάζοντας Αλλαχού Ακμπάρ.Ο 36χρονος Τρομοκράτης Jamel G. κατέσφαξε μια αστυνομικό 49 ετών Στεφανί το απόγευμα της Παρασκευής μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Rambouillet (Yvelines. Η αστυνομία δήλωσε πως δεν ήταν γνωστός στις υπηρεσίες πληροφοριών όμως αυτό προκαλεί ερωτηματικά καθώς το προφίλ του ήταν ολοφάνερα ριζοσπαστικοποιημένο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…Eπίσης η τελευταία σελίδα που είχε συμβουλευθεί στο smartphone του ήταν ένα vidéo με αναφορά στο jihad.

Θαυμαστής του Ερντογάν!!!!

O Ερντογάν με τους εμπρηστικούς μισαλλόδοξους λόγους του και τον επεκτατισμό του αλλά και με το αζημίωτο στρατολογεί τρομοκράτες όχι μόνο στα μέτωπα των συρράξεων και τους έχει μετατρέψει σε αερομεταφερόμενη μονάδα όπως Σύριους από κατεχόμενα Ιντλίμπ σε Αρτσάκχ και Λιβύη αλλά και στην καρδιά της Ευρώπης…

Στις 26/12/20 κάνει ανάρτηση στο fb του από μια δημοσίευση μιας ισλαμικής Ένωσης αναφορικά με λόγο του Ερντογάν σε βίντεο. Γράφει η ανάρτηση: ένας από τους λόγους ο πιο αισθητός ο πιο σημαντικός και ο πιο ξεκάθαρος που ο μουσουλμανικός κόσμος δεν άκουσε ποτέ εδώ και πολύ καιρό!

Στις 24/5/2018 κάνει ανάρτηση εναντίον εξώφυλλου του Le point που αναφέρει τον Ερντογάν ως Δικτάτορα..

Στις 24/10/20 ανεβάζει στο ίδιο μέσο δήλωση άλλα μουσουλμανικής εξτρεμιστικής ένωσης που λέει: μουσουλμάνοι τώρα θ΄απαντήσουμε στις καταχρήσεις. βεβηλώσεις της Γαλλίας και του Μακρόν κατά του Προφήτη μας..

dimpenews.com