ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Αυτή είναι η σημαία της συριακής αντιπολίτευσης που κυμάτισε στην Αθήνα στη Λέσβο και στην ελληνική διπλωματία για 10 χρόνια κατά του Άσαντ. Αποφασίστε στο συριακό είστε με Ερντογάν ή Άσαντ είστε με τούρκικο επεκτατισμό όπως και η Δύση;;;;;

Αυτή είναι η σημαία της συριακής αντιπολίτευσης που κυμάτισε στην Αθήνα στη Λέσβο και στην ελληνική διπλωματία για 10 χρόνια κατά του Άσαντ. Αποφασίστε στο συριακό είστε με Ερντογάν ή Άσαντ είστε με τούρκικο επεκτατισμό όπως και η Δύση;;;;;Γιατί αν το ελληνικό κράτος ευνόηση το νεοθωμανικό επεκτατισμό αυτό είναι θέμα μείζονος σημασίας για την εθνική ασφάλεια και τηνε εσωτερική ασφάλεια αφού η γιγάντωση της Τουρκίας και η αποθράσυνση της στρέφεται εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και θα την βρούμε μπροστά μας όπως και την βρήκαμε ενισχυμένη με Γαλάζια Πατρίδα στο Αιγαίο στο κυπριακό στην Αν Μεσόγειο στο ενεργειακό στη Θράκη. Μετά το συριακό η Τουρκία μπήκε στη Λιβύη και έκανε την περίφημες ΑΟΖ κλπ .Εδώ ένας διοικητής από τη φατρία του Σουλτάνου Σουλεϊμάν Σάχ του «Εθνικού Στρατού της Συρίας» (FSA) στο Σεΐχ αλ-Χαντίντ, στα κατεχόμενα της Αφρίν, ποζάρει μπροστά από τον Ερντογάν, την τουρκική σημαία και τον Μωάμεθ τον Πορθητή. (Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διοικητής είναι Άραβας της Συρίας, όχι Τούρκος.)

Αυτή η φωτογραφία είναι το συριακό για αρχάριους είναι όλος ο 10ετής πόλεμος…. Ερντογάν κατά Άσαντ, ΝΑΤΟ Τουρκία κατά Συρίας Ρωσίας..

H τήρηση ίσων αποστάσεων στο συριακό από την ελληνική διπλωματία είναι ένα σκάνδαλο μεγατόνων.

Και υστερόγραφο είναι αδύνατο στην αθρόα επέλαση του μεταναστευτικού να μην πέρασαν κατά χιλιάδες θα πως εγώ μαχητές του τούρκικου FSA στην Ελλάδα. Ταυτοποιήθηκαν επαναπροωθήθηκαν τι απέγιναν ποιο καθεστώς απολαμβάνουν σήμερα στη χώρα μας..Ξεχωρίσατε την ήρα από το στάρι ή θα μας κάνουν Ιντλίμπ όταν θα υπάρξει το απευκταίο στις ελληνοτουρκικές;;; ή όποτε άλλοτε κρίνει η Άγκυρα.

dimpenews.com