Στη Φλόριντα ιδιωτικό σχολείο δήλωσε ότι δεν θ΄απασχολεί εμβολιασμένους κατά covid19 εκπαιδευτικούς.

Στη Φλόριντα ένα ιδιωτικό σχολείο δήλωσε ότι δεν θ΄απασχολεί εμβολιασμένους κατά covid19 εκπαιδευτικούς.

Αυτό το ιδιωτικό σχολείο του Miami στην Florida απαγόρευσε στους εκπαιδευτικούς του να εμβολιαστούν κατά covid19.Το ίδρυμα υποστήριξε, για να δικαιολογήσει την απόφασή του, ότι η επαφή με εμβολιασμένα άτομα θα ήταν επιβλαβής για τα παιδιά.

Σ΄ένα courrier απευθυνόμενο στο προσωπικό του σχολείου η Leila Centner, συνιδρύτρια του Centner Academy, ανέφερε ότι οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί δεν θα είναι εξουσιοδοτημένοι να πλησιάζουν τα παιδιά. Ζητά επίσης από εκείνους που δεν έχουν λάβει ακόμη το εμβόλιο να περιμένουν μέχρι το τέλος του σχολικού έτους να το κάνουν.Η διευθυντής της μονάδας είπε σε μια επιστολή ότι το εμβόλιο προκαλεί αύξηση κατά 366% στις αποβολές και διαταραχή του εμμηνορροϊκού κύκλου..(Εμμηνόρροια: μετά τις ισραηλινές κι οι Αμερικανίδες θύματα του εμβολίου; Επιστημονική έρευνα σ΄εξέλιξη για διαταραχές στις εμμηνορροϊκές περιόδους από τα εμβόλια! Δραματικό μήνυμα Ισραηλινής για πολλαπλές βλάβες ως και θανάτους μετά τον εμβολιασμό!)

Τα κατάφεραν και δίχασαν την κοινωνία και την χώρισαν σε ”λευκούς” και ”μαύρους” ξανά σε πράσινους και μωβ. Τεράστια η πολιτική ευθύνη των Διεθνών Οργανισμών γνωστών άλλωστε από τις μεθοδεύσεις και τον ελεγχόμενο ρόλο τους και των αφιονισμένων κυβερνήσεων με τις διώξεις τους και στιγματισμό αντιφρονούντων που τώρα επιφέρουν αντίμετρα….

dimpenews.com