Ρωσικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τούρκικη στρατιωτική βάση στην Ain Issa στη Β Συρία!

Ένα άγνωστο αεροσκάφος στόχευσε μια τουρκική στρατιωτική βάση κοντά στην πόλη Ain Issa στη Raqqa, βόρεια Συρία σύμφωνα με πολλές πηγές και το SkyNewsArabia.

Άγνωστα πολεμικά αεροσκάφη στοχεύουν μια τουρκική στρατιωτική βάση κοντά στην Ain Issa
αναφέρει το κούρδικο πρακτορείο ANF ​​NEWS
Αρκετές αεροπορικές επιθέσεις με στόχο τις τουρκικές θέσεις σε κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη στη βόρεια Συρία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το βράδυ. Άγνωστα μαχητικά αεροσκάφη στόχευσαν μια τουρκική βάση κοντά στα χωριά Seyda και Muelek, κοντά στην Ain Issa στη Β Συρία. Λίγο αργότερα, αεροπορικές επιθέσεις αναφέρθηκαν επίσης στην κατεχόμενη περιοχή γύρω από το παραμεθόριο Azaz.

Τα χωριά Muelek και Seyda βρίσκονται στον στρατηγικά σημαντικό αυτοκινητόδρομο Μ4 και έχουν αποτελέσει στόχο των τουρκικών επιθέσεων και απόπειρων εισβολής για μήνες. Μέχρι στιγμής, όλες οι επιθέσεις έχουν καταστραφεί από τους (SDF). Υπάρχουν υποψίες ότι η Ρωσία θα μπορούσε να είναι πίσω από τις αεροπορικές επιθέσεις της Παρασκευής στην τουρκική βάση. Η επίθεση θα μπορούσε να αποτελέσει προειδοποίηση προς την Τουρκία να σταματήσει την προσπάθειά της να επεκταθεί νότια καταλήγει το κούρδικο πρακτορείο ενώ την ίδια στιγμή άλλες πηγές αναφέρουν ότι όντως ρωσικά ήταν τα αεροσκάφη που έπληξαν τις προαναφερθείσες θέσεις. Το SOHR αναφέρει ότι επλήγη η περίμετρος της τούρκικης βάσης…

dimpenews.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s