Στη Δαμασκό ο Επιτάφιος βγήκε με πομπή έγινε περιφορά στους δρόμους. Πλήθος και συνωστισμός χωρίς μάσκες!!!

Στη μαρτυρική Δαμασκό στην βομβαρδιζόμενη Δαμασκό στην αποκλεισμένη δια εμπάργκο σε κατάσταση συνεχούς πολιορκίας Δαμασκό ο Χριστός τιμήθηκε με πλήθος με συνωστισμό χωρίς θεατρο-μασκοφορία. Η Δαμασκός είναι Νικήτρια και εκπέμπει τη ψυχολογία του Νικητή.. Μη υποταγμένη μη φοβική ασυμβίβαστη αγέρωχη ακατάβλητη.. η Δαμασκός είναι Νικήτρια γι αυτό μπορεί ακομπλεξάριστα να αποδώσει την οφειλόμενη τιμή και Δόξα στο Νικητή του Θανάτου….Χωρίς κακομοιριά μιζέρια μοιρολατρεία κι ωχαδερφισμό.. H Mεγάλη Παρασκευή γιορτάστηκε με ξεχωριστό τρόπο όπως αρμόζει με μεγαλοπρέπεια κι όχι στα μουλωχτά στους ορθόδοξους ναούς όπως στον Τίμιο Σταυρό στη Κάασσα έγινε κανονική περιφορά με πομπή του επιταφίου με μπάντες να παιανίζουν….Συνδυάζοντας την παράδοση με το καινούργιο φωτιστικά και ηχητικά εφφέ τα κινητά που έλαμπαν στο σκοτάδι η ατμόσφαιρα ήταν υποβλητική..

Η Δαμασκός του Παύλου του Αη Γιάννη του Δαμασκηνού του Αγ Πέτρου του Δαμασκηνού του Ρωμανού του Μελωδού του Αγ Ισαάκ του Σύρου, του Αγ Εφραίμ του Σύρου Αη Γιάννη του Χρυσόστομου του Αντιοχέα εκ Αντιοχείας Συρίας του Αγίου Ανανία του Αγίου Συμεών του Στυλίτη του Αγ Συμεών του δια Χριστόν Σαλού της Αγ Θέκλας της Παναγίας Σαιντανάγια της Ιεράς Μονής Χερουβείμ της αποτμηθείσας Κεφαλής του Αη Γιάννη του Προδρόμου θα είναι πάντα Νικήτρια και με οποιονδήποτε αντίπαλο……πιο δυνατή από ποτέ…..Άπαρτη στα τείχη της θα συντριβούν αυτοκρατορίες θα καταρρεύσουν υπερδυνάμεις θα καταποντιστούν οι Άρχοντες του αιώνα τούτου…..

Aucune description de photo disponible.
Aucune description de photo disponible.
Peut être une image de 2 personnes
Peut être une image de 3 personnes et personnes debout
Peut être une image de 3 personnes, personnes qui jouent d’un instrument de musique, personnes debout, intérieur et plein air
Peut être une image de 5 personnes, personnes debout, plein air et foule
Peut être une image de une personne ou plus et plein air
Peut être une image de plein air
Peut être une image de une personne ou plus, personnes debout et plein air
Peut être une image de texte qui dit ’+++ youssef badawi@epa’
Peut être une image de 3 personnes, personnes debout, plein air, foule et texte qui dit ’So teen youssef badawi@epa’
Peut être une image de 1 personne, position debout, plein air, foule et texte qui dit ’youssef badawi@epa’

dimpenews.com