Η ΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ LIVE/.ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Zωντανά από τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ η Αφή του Αγίου Φωτός..με τύμπανα με κρουστά μ΄αλαλαγμούς οι Άραβες χριστιανοί Ορθόδοξοι εν χορδαίς κι οργάνοις δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα εν αναμονή του θείου θαύματος της Ανάστασης.Με τουμπερλέκια και ντέφια έχει στηθεί πανηγύρι στο Ναό της Αναστάσεως….με συνθήματα. Η Ορθοδοξία είναι τρέλα κι όποιος αντέξει ως το τέλος η Ορθοδοξία είναι ευλογημένη τρέλα στην παραφροσύνη των Ημερών .Μη συμβατική κι Ασυμβίβαστη… Να τη πετιέται ..

Το Φως που τύφλωσε τον Παύλο στη Δαμασκό η φωτεινή νεφέλη που οδήγησε τους Ισραηλίτες στην έρημο το θαβώρειο φως που πέταξε κάτω τους μαθητές ..το φως της φωτολουσίας των Αγιορειτών το φως των ησυχαστών και του Αγ Παλαμά, το ανέσπερον φως της Ανάστασης ….φως άκτιστον

Φως ο Πατηρ Φως ο Υιός Φως το Πνεύμα το Άγιον

Φως εκ Φωτός

της Τρισηλίου Θεότητας το Πανίσχυρον Κράτος σε αυτό υπήκοοι ουρανοπολίτες …εις Κύριος….

Ο Χριστός στην έδρα του έχει το πιο καυτό πέταλο τους πιο ενθουσιώδεις φαν………εντός έδρας σήμερα ο Χριστός ο Νικητής ……Οι χριστιανοί Ορθόδοξοι της Παλαιστίνης κλέβουν την παράσταση… Πάθος η μόνη απάντηση στα Πάθη ……..με παλμό με πίστη με ιαχές όχι με ελπίδα μόνο με πίστη …

Οι μάσκες έπεσαν στον Πανάγιο Τάφο .. η κοβιντοκρατία θα ηττηθεί αυτό είναι το σημερινό μήνυμα.. Οι ολοκληρωτισμοί δεν θα περάσουν ….Λευτερώθηκε ο Τάφος του Χριστού θα λευτερωθεί κι η Εκκλησία. Φέτος Λευτερώσαμε το κέντρο μέχρι το επόμενο Πάσχα κι όλη την περιφέρεια..Δεν θα υπάρξει τρίτο βλάστημο Πάσχα των κοβιντόφιλων κοβιντολατρών .. Οι κοβιντόφιλοι ηττήθηκαν εδώ στο Ναό της Αναστάσεως σήμερα…. όπως και ο ιός κοβιντοκορώνας-κοβιντοβασιλιάς…. μήνυμα Νίκης ότι θα ηττηθεί κι αυτός…..

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Με πλήθος συνωστισμό και χωρίς μάσκες το 99% με την αρμόζουσα θεοσέβεια …παρ΄ότι το Ισραήλ επέτρεψε μόνο 3000 ενώ κανονικά είναι 10.000 παρόντες υπό κανονικότητα…..

https://fb.watch/5cQ1ks1dpn/

https://fb.watch/5cSfbATH1-/

Αναστήτω ο Θεός, και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού, και φυγέτωσαν από προσώπου αυτού οι μισούντες αυτόν.

Πάσχα ιερόν ημίν, σήμερον αναδέδεικται, Πάσχα καινόν, Άγιον Πάσχα μυστικόν, Πάσχα πανσεβάσμιον, Πάσχα Χριστός ο λυτρωτής, Πάσχα άμωμον, Πάσχα μέγα, Πάσχα των πιστών ( κι όχι των εξουσιαστών και του Μεγάλου Συνεδρίου των ειδημόνων που τόλμησαν να το κατασχέσουν) , Πάσχα το πύλας υμίν, του Παραδείσου ανοίξαν, Πάσχα πάντας αγιάζον Πιστούς.

Στιχ β΄. Ως εκλείπει καπνός εκλιπέτωσαν, ως τήκεται κηρός από προσώπου πυρός.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

Χριστός Ανέστη!! Ήρθε το Φως νυν πάντα πεπλήρωται φωτός..

dimpenews.com