Σε Γηροκομείο στο Μονπελιέ της Γαλλίας εντοπίστηκαν 19 κρούσματα covid19 εκ των οποίων οι 14 είναι εμβολιασμένοι!!

Μονπελιέ. Σε Οίκο Ευγηρίας EHPAD εντοπίστηκαν 19 κρούσματα κόβιντ, συμπεριλαμβανομένων 14 εμβολιασμένων και παρ΄ότι το 85% των τροφίμων ήταν εμβολιασμένοι.To Γηροκομείο τέθηκα ξανά σε lockdown.
Αυτό είναι ένα πραγματικό πλήγμα για τους τροφίμους του προτεσταντικού Γηροκομείου στο Μονπελιέ-Montpellier στη Γαλλία. Βρίσκεται επί της οδού Mende, κοντά στο άλσος Montmaur, το «MRP» όντως μόλις τέθηκε ξανά σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του, σε συνέντευξη από το BFM TV την Τρίτη το απόγευμα, εντοπίστηκαν 19 θετικά κρούσματα Covid, γεγονός που τον ώθησε να λάβει αυτήν την απόφαση για να περιορίσει ξανά τους 90 κατοίκους. Αλλά αυτή η νέα αύξηση της μόλυνσης είναι ανησυχητική.

Το 85% των κατοίκων εμβολιάστηκαν και όμως…
Περιγράφεται ως “σύμπλεγμα” από το ARS, η κατάσταση σε αυτό το Γηροκομείο είναι ανησυχητική επειδή παρεμβαίνει σε ένα πλαίσιο εμβολιασμού (85% των κατοίκων, 60% του προσωπικού), αυτές οι νέες μολύνσεις αποδεικνύουν ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί μπορούν να νοσήσουν και να μεταδίδουν τον ιό. Aν και τα συμπτώματα τους είναι σχετικά ήπια.
Αλλά το κακό είναι ότι αυτή η εξέλιξη επηρεάζει ιδιαίτερα το ηθικό των τροφίμων και του προσωπικού. Ο Jacques Finielz,ο διευθυντής του εξέφρασε ένα αίσθημα εξουθένωσης, το οποίο ήταν πολύ διαδεδομένο μεταξύ των τελευταίων.actu.fr 28/4/21

dimpenews.com