Θύελλα διαμαρτυριών στην Κύπρο για ανακοίνωση θανάτου 39χρονου από τη Λάρνακα χρόνια πάσχοντα από λευχαιμία που κατέληξε κι ωστόσο σύμφωνα με καταγγελίες το Υπουργείο Υγείας τον συναρίθμησε στους νεκρούς από covid19!!

Θύελλα διαμαρτυριών ξεσήκωσε στην Κύπρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανακοίνωση του θανάτου του Νικόλα Μιχαήλ από τη Λάρνακα χρόνια πάσχοντα από την λευχαιμία που κατέληξε κι ωστόσο σύμφωνα με τις καταγγελίες το Υπουρεγίο Υγείας τον συναρίθμησε στους νεκρούς από covid19. ”  Ο Νικόλας είχε διαγνωστεί το 2012 με λευχαιμία και έκτοτε έδινε τη δική του μάχη για τη ζωή, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και απεβίωσε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή.  Εξαιτίας της ασθένειας, είχε υποστεί απώλεια όρασης ενώ ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο Νικόλας είχε διαγνωστεί το 2012 με λευχαιμία και έκτοτε έδινε τη δική του μάχη.” αναφέρει το sigmalive επιχειρώντας ν΄αποκαταστήσει το κοινόν περί δικαίου αίσθημα. Ωστόσο στην σελίδα του fb του ίδιου μέσου κάτω από την ανάρτηση του συγκεκριμένου άρθρου βροχή τα μηνύματα και οι καταγγελίες για την στάση του Υπ. Υγείας που μάλιστα του χρεώνουν πρόθεση να θέλει να τρομοκρατήσει τον κόσμο με τον κορωνοιό..Γράφουν οι αναγνώστες χρήστες:

  • ΑΔΙΚΟ για τους συγγενεις του και για ολους μας, ενας τοσο νεος να φευγει……Το υπουργειο “υγειας” ανακοινωσε οτι πεθανε απο ενα ιο για να εκφοβισει τον κοσμο?
  • ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΤΕ.ΤΌΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΈΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΨΕΥΔΉΣ ΕΊΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΗΤΕ ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
  • j oi selides oulles laloun oti en p koronoio…AISXOS… Aiwnia tou i mnimi

”Ο Νικόλας έδινε εδώ και χρόνια μάχη με τη λευχαιμία” αναφέρουν τα μέσα larnakaonline κι cityoflarnaka.Ενώ το .radiovera μεταφέρει πως ”Πέθανε 36χρονος από λευχαιμία ”

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι διεθνώς ακολουθείται μια πρακτική πολύ διαδεδομένη στην προσμέτρηση θανάτων και στην χρέωση τους στο covi19.Άνθρωποι που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και πολλοί από αυτούς είναι σε τελευταίο στάδιο όταν καταλήγουν προστίθενται στη λίστα κόβιντ μόνο και μόνο γιατί βρέθηκαν θετικοί. Άλλο με κι άλλο από covid19 καταγγέλουν πλήθος ειδήμονες.

dimpenews.com