ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ: Δίωξη,έρευνα κατ΄οίκον και στο γραφείο του Γερμανού Δικαστή που εξέδωσε απόφαση απαγόρευσης οι μαθητές να υποβάλλονται σε rapid test (self test) να φορούν μάσκες, να τηρούν αποστάσεις!Πορείες υπέρ του!

Οι διώξεις του Παγκόσμιου Ολοκληρωτισμού κατά των αντιφρονούντων στην υγειονομική δικτατορία είναι πλέον πρωτοφανείς. Ο Γερμανός δικαστής Christian Dettmar της Weimar, ο οποίος είχε ακυρώσει με θεαματική απόφαση στις 8 Aπρίλη την υποχρέωση να φορούν μάσκες οι μαθητές έπεσε θύμα του αστυνομικού εκφοβισμού! Δέχθηκε αστυνομική όχληση μια ”επίσκεψη” περιγράφεται που κατ΄ουσίαν ήταν έρευνα κατ΄οίκον. Στην ίδια απόφαση ήταν το Δικαστήριο της Γερμανίας απαγόρευσε οι μαθητές να υποβάλλονται σε rapid test (self test) να φορούν μάσκες, να τηρούν αποστάσεις!! Δεν ξέρουμε γιατί κατηγορείται ο έντιμος δικαστής… Σύμφωνα με τα τοπικά μίντια η εισαγγελία του Erfurt επιβεβαίωσε την έρευνα κατ΄οίκον στην κατοικία και στην εργασία του δικαστή και την κατάσχεση του τόσο του κινητού του τηλεφώνου όσο και του φορητού του υπολογιστή. όποιος δεν είναι συνεργάτης της νεοναζί εξουσίας στην Γερμανία και ανά τον κόσμο όποιος δεν είναι δοσίλογος κι ας είναι δικαστής δέχεται αντίποινα πολύ περισσότερο οι απλοί πολίτες. Μια προκαταρκτική έρευνα άνοιξε για υποψία παραποίησης του νόμου δήλωσε εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας!
”Με την παρακολούθηση των αντι-μάσκα από την Merkelian Stasi, η Sanitary Dictatorship απλώνεται σε ολόκληρο τον Ρήνο” σύμφωνα με χρήστες..

Πορείες υποστήριξης γίνονται υπέρ του Δικαστή….

Image

Σύμφωνα με το γερμανικό μέσο nordkurier: Παρατηρητές μιλούν για “απόπειρα εκφοβισμού”
Οι ειδήσεις ότι ο δικαστής καταζητείται εξαπλώθηκε σε κοινωνικά μέσα τη Δευτέρα το απόγευμα και επιβεβαιώθηκε στον Nordkurier από μια αξιόπιστη πηγή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αστυνομική επιχείρηση στις εγκαταστάσεις του δικαστή λέγεται ότι αφορά την αμφιλεγόμενη ετυμηγορία. Οι παρατηρητές από το περιβάλλον των δικηγόρων μιλούν για «απόπειρα εκφοβισμού».Αφού έγινε γνωστή η απόφαση, είχαν διαδοθεί ισχυρισμοί ότι ο δικαστής ήταν γνωστός για την κριτική στάση του και επιλέχθηκε συνειδητά για τη δίκη. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν υπήρχαν συγκεκριμένες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς. Σύμφωνα με την BILD, ωστόσο, έχουν κατατεθεί δώδεκα μηνύσεις εναντίον του δικαστή στο εισαγγελέα της Erfurt. Μετά από καταγγελία μιας μητέρας με δύο παιδιά (8 και 14 ετών), ο 58χρονος δικαστής είχε απαγορεύσει σε δύο σχολεία στη Βαϊμάρη με δικαστική απόφαση να αναγκάσει τους μαθητές να φορούν μάσκα, να διατηρήσουν την απόσταση, το τεστ και την κατ ‘οίκον εκπαίδευση.

Ξεσηκωμός πορείες υπέρ του στη Γερμανία ο κόσμος βγήκε στο δρόμο και διαμαρτύρεται και υποστηρίζει τον δικαστή…

Δικαστήριο της Γερμανίας απαγόρευσε οι μαθητές να υποβάλλονται σε rapid test (self test) να φορούν μάσκες, να τηρούν αποστάσεις!!!! ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ!

dimpenews.com