50 είναι τώρα οι Γάλλοι στρατηγοί και 23.300 οι στρατιωτικοί που συνυπογράφουν τη μπροσούρα στάσης! Δημοσκόπηση: τo 58% του λαού υποστηρίζει το κείμενο στρατηγών.

Αν και η κυβέρνηση αποπειράθηκε να εκφοβίσει τους υπογράφοντες στρατιωτικούς το πατριωτικό κάλεσμα όπως το ονομάζουν οι 20 Γάλλοι στρατηγοί , είχε αντίθετα αποτελέσματα. Οι συνυπογράφοντες στρατιωτικοί την μπροσούρα των στρατηγών είναι 23.300 ως αυτή τη στιγμή 3/5/21! Ο αριθμός των στρατιωτικών εκτινάχθηκε.
Οι στρατηγοί πλέον που υπέγραψαν το κείμενο πέρασαν από 20 στους 53!
Οι Γάλλοι υποστηρίζουν τον στρατό και το κίνημα τους σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική εξέλιξη! To Iντιστούτο Harris Interactive δημοσίευσε μια μελέτη για το κανάλι LCI αναφορικά με τη στάση των Γάλλων έναντι της ανοιχτής επιστολής των στρατηγών που δημοσιεύθηκε στο μέσο Valeurs actuelles πριν 1 βδομάδα.

Οι 6 στους 10 Γάλλους περί το (58%) υποστηρίζει την κίνηση των στρατηγών.

Το 86% δίνουν δίκιο στους στρατιωτικούς στο γεγονός ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι της Δημοκρατίας δεν εφαρμόζνται στην επικράτεια.

Το 84% συμμερίζεται ότι η βία αυξάνει. Το 74% υποστηρίζουν ότι η ιδέα του αντιρατσισμού προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο και το 73% ότι πραγματοποιείται αποσύνθεση της κοινωνιας.

Περίπου ο 1 στους 2 Γάλλους (49%) δηλώνει υπέρμαχος στην επέμβαση του στρατού «χωρίς να του έχει δοθεί εντολή » για να εγγυηθεί την τάξη και την ασφάλεια.

dimpenews.com