Μ’ αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας Τύπου η βέλγικη εφημερίδα kairos: Στο Βέλγιο η Δικτατορία μεταμφιέζεται σε Δημοκρατία εδώ και καιρό.Η ελευθερία του τύπου κλειδώθηκε!

Στο Βέλγιο και στις Βρυξέλλες η εναλλακτική εφημερίδα Kairos καταγγέλει στις 3/5/21: ”σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα της ελευθερίας του τύπου. Στο Βέλγιο η Δικτατορία μεταμφιέζεται σε Δημοκρατία εδώ και καιρό.Η ελευθερία του τύπου κλειδώθηκε. Η ελευθερία της έκφρασης χλευάστηκε. Υποστηρίζω τον δημοσιογράφο του Kairos.”

Συνοδεύει το μήνυμα της αναρτημένης αφίσας με ένα λουκετιασμένο στόμα…..

Αυτά στο κέντρο της ΕΕ στην καρδιά πέτρα της Ευρώπης , στην περιφέρεια όλα καλά;;;

Χρήστης σχολιάζει και τι απέμεινε από αυτή την ελευθερία (εννοεί του τύπου)…. στην Ελλάδα απέμειναν πάντως κάλυκες-σφαίρες, αίμα και πτώματα δημοσιογράφων και τραύματα τελευταία και ανεξιχνίαστες απόπειρες δολοφονίας ή και δολοφονίες δημοσιογράφων τα τελευταία χρόνια…….όλα καλά και όλα ωραία!!!

Αυτή η αντίδραση της βέλγικης εφημερίδας είναι μέρος της διαδραματιζόμενης εξέγερσης των νέων στις Βρυξέλλες. Τα πιο σοβαρά επεισόδια την Πρωτομαγιά έγιναν στις Βρυξέλλες αλλά η κάμερα των διεθνών πρακτορείων κόλλησε λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά … στο Παρίσι…

H εφημερίδα σε χθεσινό της άρθρο γράφει: ”Το δικαίωμα στην ελευθερία της έκφρασης είναι εγγενές δικαίωμα της δημοκρατίας. Αυτό το δικαίωμα κατοχυρώνεται στην Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Είναι επομένως θεμελιώδες δικαίωμα, αλλά δεν είναι απόλυτο: υπόκειται σε μια ολόκληρη σειρά νόμιμων περιορισμών. Αλλά για ένα χρόνο, παρατηρούμε εντελώς παράνομες πρωτοβουλίες λογοκρισίας..” Και να ήταν μόνο αυτό το δικαίωμα είναι ζητούμενο αν έμεινε έστω κι ένα αναφαίρετο Δικαίωμα της Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που να γίνεται σεβαστό επί κοβιντοκρατίας …

Βρυξέλλες Πρωτομαγιά η Πρωτεύουσα Αναστολής Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και Συνταγμάτων προχθές Πρωτομαγιά ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΕ.

Peut être une image de une personne ou plus, personnes debout, plein air et texte qui dit ’Police olice Police’
Wake Up Call #5 - Palais de Justice
Δικαστήρια Βρυξελλών μετά από οπτική παρέμβαση 1χλμ από το παλάτι

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Στις 18 Απρίλη ο kairos καταγγέλει ότι το Youtube λογοκρίνει για β΄φορά μια συνέντευξη του και στην προκειμένη τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ο Cristophe De Brouwer επίτιμος Καθηγητής του ULB και τ. Διευθυντής της Σχολής Δημόσιας Υγείας, γιατρός επιδημιολόγος.

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ/Επιδημιολόγος καθηγητής του ULB Βρυξελλών,Πρόεδρος Σχολής Δημόσιας Υγείας: Ένα τεστ θετικό σ’ επίπεδο πληροφορικής είναι FAKE.Το ότι πάνε όλα καλά μ’ εμβολιασμό είναι FAKE Πληροφορικής. Η μάσκα σ΄ανοιχτό πεδίο είναι ανορμάλ! Ο εμβολιασμός κατά covid19 είναι μονοκλωνικός,δεν προστατεύει από παραλλαγές και μεταλλάξεις!! ΒΙΝΤΕΟ/ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: TO Youtube κατέβασε την συνέντευξη από τη βέλγικη εφημερίδα… ΤΩΡΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ULB ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ/ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ από το fb.

Τρόμος στις Βρυξέλλες: BINTEO ΣΟΚ: ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος να γλιτώσει από τις υδροφόρες αστυνομίας που τον κυνηγούν για ν΄απολυμάνουν ναζιστικά τους δρόμους από τα σκουπίδια, ιούς πολίτες…Αντιμετωπίζουν τον πολίτη ως ιό…”Αυτή η χώρα γίνεται Δικτατορία” γράφουν κάτοικοι Βρυξελλών!!! BINTEO

dimpenews.com