Η Ρωσία ετοιμάζει Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για Φιλοξενία 5.000.000 Ευρωπαίων που ως πολιτικοί, θρησκευτικοί, υγειονομικοί πρόσφυγες θα καταφύγουν εκεί λόγω Ολοκληρωτισμού ΕΕ ( φήμες)

Φημολογείται ότι η Ρωσία έχει ετοιμάσει ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για να φιλοξενήσει ξαφνικά 5.000.000 Ευρωπαίους ως συνέπεια του ολοκληρωτικού συστήματος που εφαρμόζεται στην ΕΕ από την Ουάσινγκτον και τις φιλελεύθερες ελίτ.
Πολλοί πολίτες στη Δύση καταπιέζονται από τα καθεστώτα τους. Η Ρωσία μέχρι στιγμής δεν έχει απλοποιήσει τις διαδικασίες για τους ξένους, αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.
Παραδοσιοκράτες, Χριστιανοί, Ευρασιατιστές, ακόμη και Κομμουνιστές, πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν στο εγγύς μέλλον σε ρωσικό έδαφος.. Πολιτικές πρόσφυγες, θρησκευτικοί πρόσφυγες, εμβολιακοί -υγειονομικοί πρόσφυγες, πάσης φύσεως δυτικοί αντιφρονούντες, επιστήμονες,πολιτισμικοί πρόσφυγες….κλπ Η ιστορία είναι αμφίδρομη…..

5.000.000 Ευρωπαίοι από το δυτικό μπλοκ από το δυτικό παραπέτασμα από το Αρχιπέλαγος Covid19 αναμένεται ν’ αυτομολήσουν στην Ανατολή..δηλ. στη Ρωσία

Όταν στη Δύση πλέον και κυρίως στην Ευρώπη έχουν καταστρατηγηθεί τα Συντάγματα έχουν ανασταλεί το σύνολο των κυριότερων ατομικών και συλλογικών ελευθεριών έχουν καταπατηθεί συλλήβδην όλα τα Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα, όλες οι Διεθνείς συμβάσεις που διέπουν το Ιατρικό Δίκαιο, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης ακούσιου παρατεταμένου εγκλεισμού κι ο στρατιωτικός νόμος απαγόρευση κυκλοφορίας έχουν γίνει όροι καθημερινότητας, συνθήκες ΚΑΤΟΧΗΣ κι επικρέμεται η δαμόκλειος σπάθη του υποχρεωτικού εμβολιασμού ως καταναγκαστικός εκβιαστικός όλα είναι πιθανά….Η καταστολή και η λογοκρισία, προπαγάνδα έφθασαν στο απροχώρητο….

dimpenews.com