Τελευταίες δημοσκοπήσεις: οι περισσότεροι γονείς στις ΗΠΑ δεν θέλουν να εμβολιασθούν τα παιδιά τους!! Καθηγητής Επιδημιολόγος: το όφελος από εμβόλιο για παιδιά είναι χαμηλό,σοβαρές,θανατηφόρες μορφές είναι κατ΄εξαίρεσην στους κάτω των 20.ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πλειοψηφία των γονέων στις ΗΠΑ δεν επιθυμούν για τη στιγμή το παιδί τους να εμβολιαστεί» αναφέρει ο Ιολόγος Καθηγητής Christian Bréchot τ. Διευθυντής στο Ινστιτούτο Παστέρ στην γαλλική τηλεόραση LCΙ.

“Το ατομικό όφελος για το παιδί σας είναι χαμηλό (…) σοβαρές και θανατηφόρες μορφές είναι κατ΄εξαίρεσην πριν από την ηλικία των 20 ετών” δήλωσε στην ίδια εκπομπή ο Καθηγητής Bertrand Guidet..Eίναι ο επικεφαλής της υπηρεσίας Εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Saint-Antoine στο Παρίσι. Paris. Ανήκει στην μονάδα Inserm de Recherche en Épidémiologie Systèmes d’Information et Modélisation (U707) – UPMC Université Paris 06. Στο Πανεπιστήμιο Sorbonne INSERM Pierre Louis Institute of Epidemiology and Public Health.

dimpenews.com