Παρέλυσε και η 33χρονη Ραχήλ μετά τον εμβολιασμό με Pfizer!!!

Η Rachael Cecere, 33 ετών, παρέλυσε 12 ώρες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου Pfizer κατά Covid-19 που θέλει τώρα να το επεκτείνει και σε παιδιά.
Η Rachael Cecere από το Bethel Park της Πενσυλβάνια, που ήταν υγιής και δεν είχε υποκείμενες καταστάσεις υγείας, εμβολιάστηκε την εβδομάδα της 17ης Απριλίου σε φαρμακείο στο Πίτσμπουργκ.

Είπε ότι μετά την ένεση ένιωσε καλά, ωστόσο, μόλις 12 ώρες αργότερα σχεδόν ολόκληρο το σώμα της είχε παραλύσει.

Η Cecere είπε: «Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα στον κόσμο να κοιμηθείς εντελώς καλά (και να περπατάς),και να ξυπνάς στις 1:30 περασμένα μεσάνυχτα και να μην μπορείς να κινηθείς καθόλου.

“Βασίζομαι κυριολεκτικά την κόρη μου για να μου δώσει το τηλέφωνό μου για να ζητήσω βοήθεια.”

Tραυματιοφορείς με ασθενοφόρο μετέφεραν την Rachael στο Νοσοκομείο Jefferson, ενώ διακομίσθηκε αργότερα στο Γενικό Νοσοκομείο Allegheny και στη συνέχεια στην Κλινική του Κλίβελαντ λίγες μέρες αργότερα, καθώς οι γιατροί πραγματοποίησαν πολλές εξετάσεις για να προσπαθήσουν να καταλάβουν γιατί συνέβη αυτό.

Μια μαγνητική τομογραφία και spinal tap ήταν καθαρά και όλες οι αιματολογικές της απέκλεισαν τυχόν σπάνιες ασθένειες ή διαταραχές.

Η φλεγμονή της σπονδυλικής στήλης αποκλείστηκε μαζί με το σύνδρομο Guillain Barre που μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν ως αντίδραση στα εμβόλια.

Η Rachael είπε στον Chanel 11: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να βρουν λάθος μαζί μου. Χωρίς υποκείμενες συνθήκες, δεν έχω τίποτα στην ιστορία μου, και βασικά μου λένε, «είστε υγιείς και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό».

Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το νευρικό σύστημα της Rachael είχε μια αντίδραση στο εμβόλιο Covid-19, το οποίο προκάλεσε διαταραχή στο νευρικό της σύστημα και προκάλεσε την παράλυση από το λαιμό προς τα κάτω, που τώρα «παραμένει» στους γοφούς της προς τα κάτω.

Ο Δρ Dave Weber, γιατρός μολυσματικών ασθενειών στο UPMC, είπε ότι δεν έχει ακούσει κάτι τέτοιο στον κόσμο με το εμβόλιο Pfizer. ( σσ. really? είπαμε πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά αλλά κάθε φορά μιλούν για πρώτη φορά)

«Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν περισσότερες από μία εξηγήσεις και θα ήταν πρόωρο για μένα να κρίνω εάν είναι μία από τις παρενέργειες του εμβολίου ή όχι.

“Νομίζω ότι πρέπει σίγουρα να εξεταστεί και να αναφερθεί.”

Ο διευθυντής των διεθνών σχέσεων για τα μέσα ενημέρωσης της Pfizer εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την παράλυση του Rachael Cecere:

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τα ανεπιθύμητα συμβάντα που πιθανώς σχετίζονται με το εμβόλιο COVID-19, BNT162b2. Παρακολουθούμε στενά όλα αυτά τα γεγονότα και συλλέγουμε σχετικές πληροφορίες για κοινή χρήση με παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές. Προς το παρόν, η τρέχουσα αναθεώρησή μας δεν έχει εντοπίσει σήματα ασφαλείας με παράλυση από το εμβόλιο Pfizer-BioNTech Covid-19… Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν σχετίζονται με το εμβόλιο είναι δυστυχώς πιθανό να συμβούν με παρόμοιο ρυθμό όπως θα συνέβαινε στον γενικό πληθυσμό. “

Η οικογένεια της Cecere ανέφερε την υπόθεση στην Pfizer, ωστόσο περιμένουν ακόμα να επικοινωνήσουν με τη φαρμακευτική εταιρεία.

Παρά τους γιατρούς και τους υπαλλήλους υγείας που ανέφεραν ότι αυτή η περίπτωση παράλυσης είναι η «πρώτη στον κόσμο», οι αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών (ADR) άλλα δείχνουν. Το Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA, το οποίο τεκμηριώνει ADR σε εμβόλια έδειξε ότι η παράλυση είναι μια ανεπιθύμητη ενέργεια που έχει αναφερθεί όχι μόνο για το εμβόλιο Pfizer, αλλά και για το AstraZeneca.

Οι αναφορές της 21ης ​​Απριλίου 2021 δείχνουν ότι έχουν αναφερθεί 39 περιπτώσεις παράλυσης ως παρενέργεια του εμβολίου Pfizer: Συνολικά υπήρξαν συνολικά 149.082 αναφερόμενες ADR ( ανεπιθύμητες) στο εμβόλιο Pfizer από τις 21 Απριλίου 2021, με 347 από αυτές να έχουν ως αποτέλεσμα θάνατο.dailyexpose.co.uk 3/5/21

dimpenews.com