Η S$ Μέρκελ διχοτομεί την κοινωνία και δίνει προνόμια στους εμβολιασμένους!!

Η κυβέρνηση της S$ Μέρκελ αποφάσισε ότι οι εμβολιασμένοι θα υπόκεινται σε λιγότερους περιορισμούς από τους άλλους, μια επιλογή που διαχωρίζει τον πληθυσμό.Από τους Γερμανούς δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο..Αφού δεν στέλνουν τους ανεμβολίαστους στα κρεματόρια ως μιάσματα πάλι καλά….

Ο εμβολιασμός με δύο δόσεις θα κάνει μια πραγματική διαφορά στην καθημερινή ζωή. “Δεν θα χρειαστεί πλέον να σέβομαι την απαγόρευση κυκλοφορίας της νύχτας, μπορώ να δω πολλές οικογένειες στο σπίτι μου, αρκεί να εμβολιάζονται ή να θεραπευμένοι από το Covid. Μπορώ να πάω στο κομμωτήριο, χωρίς αρνητικό τεστ, με το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου. “, εξηγεί η Suzanne.

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Γερμανοί και ξεκαθαρίζει το πράγμα ποιοί είναι συνεργάτες και ποιοί όχι..Τώρα όσο για τον εμβολιασμό των φτωχών και τον εκδημοκρατισμό των εμβολίων αυτό είναι ένα ψευδοδιακύβευμα για να παράσχει άλλοθι δημοκρατικό σε υποστηρικτές πειραματικών ”εμβολίων” που προωθούν υποχρεωτικό εμβολιασμό εκβιαστικό καταναγαστικό κατά πληθυσμών…Ο εμβολιασμός για όλους ή ο εμβολιασμός των φτωχών δεν είναι παρά η επιστροφή στην ”αφρικανοποίηση”…

Από γερμανικού τύπου ελευθερίες έχει χορτάσει ο τόπος…

dimpenews.com