Τούρκικες μυστικές υπηρεσίες απήγαγαν διοικητή της Liwa Iskenderun περιοχής Χαλεπίου!! Κοινό πεπρωμένο με επισκόπους Χαλεπίου!!!Τουρκία, ΗΠΑ δια πληρεξουσίων τους Τσετσένων τζιχαντιστών τους καθάρισαν γιατί το πατριαρχείο Αντιόχειας αρνήθηκε να μεταφέρει την έδρα του από Δαμασκό σε Αντιόχεια σημερινή Αντάκεια για να το ελέγχουν όπως το εν ομηρεία Οικουμενικό.

H Liwa Iskenderun-Λαικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Αλεξανδρέττας ανακοίνωσε πως ένας από τους διοικητές της που ήταν πολύ δραστήριος στα μέτωπα του Χαλεπίου απήχθηκε εδώ και κάποιες μέρες. Κατηγορεί μάλιστα τις μυστικές υπηρεσίες Τουρκίας.

Η οργάνωση που είναι γνωστή και ως Συριακή Αντίσταση είναι ένα ένοπλο κίνημα που απαριθμεί περί τους 3000 μαχητές και που συμμετείχε σε όλες τις μάχες στην α΄ γραμμή κατά των τρομοκρατών και των τουρκοκίνητων φραξιών σε όλη τη Συρία και κυρίως δραστηριοποιείται στη Λατάκια και Χαλέπι. Αγωνίζεται για την επιστροφή της συριακής Αντιόχειας τουρκιστί Αντάκεια στη Συρία απ΄όπου κι αποκόπηκε από Γάλλους αποικιοκράτες και παραδόθηκε στην Τουρκία στα μέσα του 20ου αιώνα. Πολεμά στο πλευρό του συριακού στρατού. Eπικεφαλής της είναι ο με το ψευδώνυμο Mihraç Ural συγκρατούμενος στο ίδιο κελί με Οτσαλάν στην Τουρκία για χρόνια που αυτομόλησε στη Συρία ενώ κατάγεται από την κατεχόμενη επαρχία της συριακής Αντιόχειας στον τούρκικο νότο….

Ο απαχθείς υψηλόβαθμος μαχητής έχει την ίδια μοίρα με απαχθέντες Επισκόπους...Τουρκία, ΗΠΑ δια των πληρεξουσίων τους Τσετσένων τζιχαντιστών τους καθάρισαν γιατί το πατριαρχείο Αντιόχειας αρνήθηκε να μεταφέρει την έδρα του από Δαμασκό σε Αντιόχεια σημερινή Αντάκεια για να το ελέγχουν όπως το εν ομηρεία Οικουμενικό.

Οι άνθρωποι του Λαικού Μετώπου είναι οι περισσότεροι Αλεβίτες Τουρκίας που έχουν υποστεί τα πάνδεινα κι αγωνίζονται για την απελευθέρωση του τόπου τους που δια Συνθήκης οι Γάλλοι παρέδωσαν εν μια νυκτί στην Τουρκία συμβάλοντας στον επεκαττισμό της.Η καθολική εκκλησία επίσης όπως και οι προτεστάντες προστάτες Φαναρίου δεν θέλουν ελεύθερη Αντιόχεια ν΄ανήκει στη φυσική της Ανατολική μήτρα καθώς αποτελεί ιστορικό πρώτο λίκνο χριστιανισμού για α΄φορά οι ακόλουθοι Χριστού εκεί αποκλήθηκαν χριστιανοί..Εκεί έδρασε ως κι ο Άγ Χριστόφορος που γιόρταζε χθες. Από εκεί ξεκίνησαν 12 Σ΄’υριοι Απόστολοι και διέδωσαν το μοναχισμό στη Γεωργία που γιόρταζαν προχθες. Κάθε μέρα στο Ορθόδοξο πλήρες εορτολόγιο γιορτάζει κι ένας Σύρος Άγιος…

Πολεμούν την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία γιατί είναι η φυσική προέκταση της Ρωσίας προς Ανατολή Βαλκάνια γι αυτό την έκαναν αγνώριστη στην κυριολεξία….κι απροσπέλαστη.

dimpenews.com