Γάζα:14 παιδιά δολοφονήθηκαν από τυφλά χτυπήματα Ισραηλινών. 53 νεκροί!! ”ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΓΕΛΑΣΤΟ ΠΑΙΔΙ”… ΤΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ”ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”!!

Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει με μαχητικά αστικές ζώνες στη Γάζα. Πολυκατοικίες καταρρέουν, πολυσύχναστοι δρόμοι γεμίζουν πτώματα. 14 παιδιά δολοφονήθηκαν από τυφλά χτυπήματα Ισραηλινών. 53 νεκροί!! Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας που εδρεύει στη Γάζα σκοτώθηκαν 53 άτομα εκ των οποίων 14 παιδιά, και τραυματίστηκαν 320 από επιδρομές της IDF…

ΤΟ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΟ ”ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”!!.. Έτσι είναι τα πραγματικά παιδιά τα αθώα παιδιά…τα μη μεταλλαγμένα..Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Εγκλήματα πολέμου…

Η Ρέιμα Σαντ, Παλαιστίνια δημοσιογράφος και τα δύο της παιδιά σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επίθεση στο διαμέρισμά τους στη γειτονιά Ταλ αλ Χάουα της Γάζας.

Ο σύζυγος της Σαντ υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς….Eίναι η πιο σοβαρή κλιμάκωση από τον πόλεμο του 2014…όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή τελευταία Παρασκευή του Ιερού Μήνα Ραμαζανιού για Μουσουλμάνους όταν έγινε μια πρώτη απρόκλητη βίαιη εισβολή κι επίθεση ως και σε γυναικόπαιδα εντός του τεμένους Αλ Ακσά 3ου πιο υψηλού τόπου λατρείας στο ισλάμ…Οι θρησκευτικές ελευθερίες η ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης η ανεμπόδιστη λατρεία πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Peut être une image de enfant et texte qui dit ’PHOTO BELAL KHALED’

Αιματηρές εισβολές σε ευκτήριους οίκους είτε είναι συναγωγές είτε εκκλησίες είτε τζαμιά ανά τον κόσμο μόνο οι τρομοκράτες φονταμενταλιστές κάνουν….

Κομβόι τεθωρακισμένων και βαρύ πυροβολικό συρρέουν στα νότια σύνορα του Ισραήλ με τη Gaza Ορισμένες μονάδες πήραν δράση με προκαταρκτικούς βομβαρδισμούς!
Οι ισραηλινές στρατιωτικές προετοιμασίες οδηγούν στην πεποίθηση ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται για επίγειες χειρουργικές επεμβάσεις, όπου έμπειροι αλεξιπτωτιστές θα μπορούσαν να επέμβουν υποστηριζόμενοι από μαζικά στρατεύματα στα σύνορα της Γάζας! Προχωρούμε προς έναν πόλεμο από θάλασσα γη κι αέρα!
Δεδομένου ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι είναι ενωμένοι για πρώτη φορά και το Ισραήλ ταυτόχρονα αποσύρει δυνάμεις από τα σύνορά του στην ενδοχώρα και σήμερα το πρωί εκατοντάδες πύραυλοι εκτοξεύθηκαν στο TelAviv, η Hezbollah θα μπορούσε να μπει στη διαμάχη ανά πάσα στιγμή! Αυτό σημαίνει ότι συμπαρασύρεται και ο Λίβανος .. Ο ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος αναγνωρίζει ότι το Ισραήλ ήταν ο στόχος 1.050 πυραύλων, 200 εκ των οποίων έπεσαν στην επικράτεια της Gaza! Σύμφωνα με έναν Παλαιστίνιο εκπρόσωπο, χρησιμοποιήθηκαν δώδεκα τύποι πυραύλων! Ειδικές δυνάμεις του Ισραήλ που μπήκαν σαν κατακτητές ανέκτησαν τον έλεγχο της πόλης Λοντ..

Εικόνα

dimpenews.com