Ποιος EastMed; H αμερικανική εταιρία Chevron ανακοίνωσε ότι έκλεισε την πλατφόρμα της στο πεδίο φυσικού αερίου Tamar λόγω φόβου παλαιστινιακών επιθέσεων!!

Ποιος EastMed; Ο αμερικανικός ενεργειακός γίγαντας Chevron ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα κλείσει τις επιχειρήσεις στην υπεράκτια πλατφόρμα Tamar κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ, καθώς η Χαμάς είπε ότι στόχευσε το πεδίο φυσικού αερίου εν μέσω εντατικών συγκρούσεων μεταξύ του Ισραήλ και της τρομοκρατικής οργάνωσης της Γάζας.

“Σύμφωνα με τις οδηγίες που ελήφθησαν από το Υπουργείο Ενέργειας, έχουμε κλείσει και αποσυμπιέσει την πλατφόρμα Tamar”, δήλωσε εκπρόσωπος της Chevron στην S&P Global. «Η κορυφαία προτεραιότητα της Chevron είναι η ασφάλεια του προσωπικού μας, των εγκαταστάσεων μας και του περιβάλλοντος των κοινοτήτων στις οποίες λειτουργούμε».

Ο αμερικανικός γίγαντας πετρελαίου και φυσικού αερίου Chevron ανακοίνωσε ότι έκλεισε προσωρινά την πλατφόρμα του που βρίσκεται στο πεδίο φυσικού αερίου Tamar, περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη Ashdod, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ισραηλινού Υπουργείου Ενέργειας, λόγω του κινδύνου επιθέσεων πυραύλων από Παλαιστινιακές ομάδες. Ποιος EastMed; To (IS)RAEL δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τις πλατφόρμες που είναι στα 20χλμ από τις ακτές του…

dimpenews.com