Ο Ταλμουδιστής Jacques Attali έχει προαναγγείλει από το 2009: μια Πανδημία που μέσω του φόβου θα προχωρήσει την Ιστορία προς ολοκλήρωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ!!! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ταλμουδιστής Jacques Attali έχει προαναγγείλει από το 2009: μια Πανδημία που μέσω του φόβου θα προχωρήσει την Ιστορία προς ολοκλήρωση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ!!!

Σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε ήδη από τις 06/05/2009 στο lexpress.fr ο Ταλμουδιστής Παγκοσμιοκράτης Jacques Attali* προαναγγέλει το σχέδιο που εφαρμόστηκε από τον πλανητικό μηχανισμό το 2020 και είναι σ΄ισχύ ως σήμερα… ”Να προχωρήσουμε από φόβο΄’ είναι ο τίτλος του άρθρου του που εμφανίζει τον φόβο ως την μαμή της ιστορίας και τον κινητήριο μοχλό του ιστορικού προτσές. Αυτόν τον φόβο που εμπεδώθηκε ως κυρίαρχο συναίσθημα τα 2 τελευταία χρόνια..
”Μια μεγάλη πανδημία θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη αλτρουισμού” . Ο Ταλμουδιστής Παγκοσμιοκράτης προανακοινώνει την πανδημία πριν 12 χρόνια από την εκδήλωσή της..Και μετά ήρθε το ισραηλινό εμβόλιο που λόγω ενός κακώς εννοούμενου αλτρουισμού πρέπει να το υποστούν ως και οι πέτρες….Δεν έχει διελευκανθεί ακόμη αν ο ιός ήταν κινέζικος και ίσως δεν θα το μάθουμε ποτέ πάντως το εμβόλιο ήταν ισραηλινό…

”Η ιστορία μας διδάσκει ότι η ανθρωπότητα εξελίσσεται σημαντικά μόνο όταν φοβάται πραγματικά:” Γι αυτό οι Ταλμουδιστές Φουτουριστές που έχουν κάθε λόγο να τρέξουν την ιστορία λόγω σιωνιστικού μεσσιανισμού αφού αναμένουν τον Αντι-Μεσσία φρόντισαν όχι μόνο να φοβίσουν αλλά να τρομοκρατήσουν την ανθρωπότητα….

”Η αρχή της πανδημίας θα μπορούσε να προκαλέσει έναν από αυτούς τους δομικούς φόβους”.

.. Προβλέπει ότι η πανδημία ”θα έχει πρώτα σημαντικές οικονομικές συνέπειες…Θα έχει επίσης συνέπειες όσον αφορά την οργάνωση

Εάν η επιδημία είναι λίγο πιο σοβαρή, κάτι που είναι πιθανό, δεδομένου ότι μεταδίδεται από τον άνθρωπο, θα έχει πραγματικά παγκόσμιες συνέπειες: οικονομικά… Μια μεγάλη πανδημία στη συνέχεια θα ευαισθητοποιήσει, καλύτερα από οποιονδήποτε ανθρωπιστικό ή οικολογικό λόγο, σχετικά με την ανάγκη για αλτρουισμό” αναφέρει ο ”ανθρωπιστής”..

Προειδοποιεί να στηθούν οι μηχανισμοί: ”έτσι ώστε πριν από την επόμενη – αναπόφευκτη – μηχανισμοί πρόληψης και ελέγχου να τεθούν σε εφαρμογή , καθώς και υλικοτεχνικές διαδικασίες για τη δίκαιη διανομή φαρμάκων και εμβολίων.

Ζητά να διαμορφωθεί με βάση την και για την δυστοπική πανδημία από το 2009 να εγκαθιδρυθεί μια μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη,…κι ένα παγκόσμιο φορολογικό σύστημα. Στη συνέχεια, θα έρθουμε, πολύ πιο γρήγορα … στο να δημιουργήσουμε τις βάσεις μιας πραγματικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Μέσω του νοσοκομείου ξεκίνησε η ίδρυση ενός πραγματικού κράτους στη Γαλλία τον δέκατο έβδομο αιώνα.” Μια πανδημία που στοχεύει στην υλοποίηση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης έχει προβλεφθεί από την ελίτ ήδη από το 2009 από τους οπαδούς του δημιουργικού φόβου..Το ζούμε.

Στο τηλεοπτικό δίκτυο Public Sénat σε συνέντευξή του ο Ταλμουδιστής Παγκοσμιοκράτης διανοούμενος εκφραστής της ελίτ που προανήγγειλε την δυστοπική πανδημία και τα αλτρουιστικά εμβόλια το προχώρημα της ιστορίας μέσω του φόβου δηλώνει ότι το όραμα του είναι παγκόσμια διακυβέρνηση με πρωτεύουσα της Ιερουσαλήμ: ”Aκόμη κι αν μπορούμε να φανταστούμε να ονειρευθούμε την Ιερουσαλήμ γινόμενη μια παγκόσμια πρωτεύουσα ενός πλανήτη που κάποια στιγμή θα είναι ενωμένος γύρω από μια παγκόσμια κυβέρνηση”.

Τα πρωτοφανή γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα του covid19 όπως κι αυτά της Παλαιστίνης με επίκεντρο την Ιερουσαλήμ που ξεκίνησαν από τα επεισόδια στο όρος του Ναού είναι οδοδείκτες στην ίδια πορεία…

”Β Θεσ. 2,4         ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα, ὥστε αὐτὸν εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ ὡς Θεὸν καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτὸν ὅτι ἐστὶ Θεός”’

*Eίναι Δρ. Πολιτικών Οικονομικών Επιστημών, έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο και Πολιτικός Επιστήμονας συγγραφέας περισσοτέρων από 30 έργων και συνιδρυτής ΜΚΟ.

dimpenews.com