Συγκλονιστικό!Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες στο Λοντ να μην τις κάψουν οι φανατικοί Ισραηλινοί. Οι Παλαιστίνιοι φύλακες της ελληνικής σημαίας!Επίσκοπος Σεβάστειας: oι έποικοι επιτέθηκαν στην εκκλησία στη Λοντ!!!!

Συγκλονιστικό.Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες στο Λοντ να μην τις κάψουν οι φανατικοί Ισραηλινοί. Οι Παλαιστίνιοι φύλακες της ελληνικής σημαίας! Από την οροφή μιας ελληνορθόδοξης εκκλησίας στην πόλη Λοντ στο Ισραήλ μπροστά από το Μεγάλο Τζαμί, ένας Παλαιστίνιος νεαρός παρακολουθεί με κιάλια τυχόν κινήσεις Ισραηλινών εξτρεμιστικών ομάδων που ενδέχεται να προσπαθήσουν να επιτεθούν στους Άραβες ανθρώπους της πόλης και τα σπίτια και τα ιερά τους που τυγχάνουν και ελληνορθόδοξα.

Σύμφωνα με AFP οι Εβραίοι φανατικοί έκαψαν αυτοκίνητα μεταξύ της εκκλησίας και του τζαμιού στην πόλη Λοντ και κατ’ άλλη πηγή επιτέθηκαν στην εκκλησία.. Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος της Σεβάστειας Αταλάχ Θεοδόσιος Χάνα καταδίκασε τις αιματηρές τρομοκρατικές συμμορίες και τι κάνουν εναντίον των Παλαιστινίων. Είπε επίσης ότι στην πόλη του Λοντ, οι έποικοι επιτέθηκαν ταυτόχρονα σε ένα τζαμί και στην κοντινή εκκλησία, και νέοι από το Λόντ συγκρούστηκαν μαζί τους.

Ο Ορθόδοξος Επίσκοπος καλωσόρισε τους κατοίκους του Λοντ και σε όλες τις πόλεις και τα χωριά που εξέφρασαν την απόρριψη της καταπίεσης, της αδικίας, της κατοχής, της τυραννίας και της προσβολής των ιερών τόπων
Κάλεσε τις ισραηλινές αρχές να συνειδητοποιήσουν ότι ο παλαιστινιακός λαός δεν θα παρακολουθεί χωρίς όπλα αυτές τις συμμορίες να στοχεύουν την Ιερουσαλήμ και τα ιερά μέρη της, επειδή στοχεύουν επίσης τους κατοίκους της Γάζας και άλλες παλαιστινιακές πόλεις, χωριά και κωμοπόλεις.
′’Οι Παλαιστίνιοι δεν θα παραδοθούν στη μηχανή καταπίεσης, αδικίας και τυραννίας. Είμαστε υπερασπιστές της αλήθειας και της δικαιοσύνης και δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι η αξιοπρέπεια μας, η ιστορία μας και η ελευθερία μας παραβιάζονται και ότι στη Ιερουσαλήμ μας, στα ιερά μας και στα κληροδοτήματα μας επιτίθενται. “

Νεαροί Παλαιστίνιοι έχουν ακροβολιστεί Φύλακες του Τάφου και του ελληνορθόδοξου ναού Αγίου Γεωργίου στην πόλη Λοντ (Λύδδα) για ν΄αποτρέψουν επίθεση φανατικών Ισραηλινών!!!

dimpenews.com

2 thoughts on “Συγκλονιστικό!Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες στο Λοντ να μην τις κάψουν οι φανατικοί Ισραηλινοί. Οι Παλαιστίνιοι φύλακες της ελληνικής σημαίας!Επίσκοπος Σεβάστειας: oι έποικοι επιτέθηκαν στην εκκλησία στη Λοντ!!!!

  1. Δεν υπάρχει κράτος που να πρόσφερε τόσα στους Παλιστινίους, όσα η Ελλάς. Ας θυμηθούμε μονάχα το 1982, όταν ο Α. Παπανδρέου έστελνε πλοία των Μινωικών Γραμμών, να τους μεταφέρουν από τον Λίβανο στην Ελλάδα, όπου έτυχαν περίθαλψης με έξοδα τού ελληνικού λαού. Πόσες πορείες και διαμαρτυρίες έχουν γίνει στην Ελλάδα για την Λωρίδα τής Γάζας; Από την άλλη πλευρά, πόσες φορές διαμαρτυρήθηκαν οι Παλαιστίνιοι για την κατοχή τής μισής Κύπρου; Δεν έχουν πει ούτε κουβέντα και αυτό για να μην στενοχωρήσουν τους Τούρκους, που τους προσκυνάνε, ενώ αυτοί δεν τους έχουν προσφέρει απολύτως τίποτε. Αφήστε, λοιπόν, αυτά τα “Οι Παλαιστίνιοι φυλάνε τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες και την ελληνική Σημαία”, διότι δεν πείθουν.

    Like

Comments are closed.