Επίκειται εκεχειρία στη Γάζα…

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης: Η κατάπαυση του πυρός αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την Παρασκευή το απόγευμα.Abu Marzouq αξιωματούχος της Χαμάς:Πιστεύω ότι οι προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικά με την κατάπαυση του πυρός θα πετύχουν.Αξιωματούχος της Χαμάς Musa Abu Marzouq: Η κατάπαυση του πυρός σχετίζεται με τη Λωρίδα της Γάζας και δεν περιλαμβάνει μέρη αντιπαράθεσης στη Δυτική Όχθη και το εσωτερικό.Περιμένω να καταλήξουμε σε συμφωνία εκεχειρίας εντός μιας ημέρας..

Rajoub: “Αναμένεται συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μέσα στις επόμενες 24 ώρες.”
Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Φατάχ, Jibril Rajoub, αποκάλυψε σήμερα το απόγευμα, την Τετάρτη, την ημερομηνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Λωρίδας της Γάζας.
Ο Rajoub ανέμενε, σε δηλώσεις προς τον Al-Sharq, ότι η μάχη θα τελειώσει τις επόμενες ώρες, εξηγώντας ότι “μια αναμενόμενη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών”.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι που γνωρίζουν τις διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός λένε

στο kann: Ακόμα κι αν υπάρξει εκεχειρία – δεν θα συμβεί αμέσως. Η Χαμάς μπορεί να ξεκινήσει ένα τελευταίο μπαράζ, πιθανώς στο Τελ Αβίβ, το οποίο μπορεί να ωθήσει μια ισραηλινή απάντηση.

64 παιδιά της Παλαιστίνης έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινούς βομβαρδισμούς. Σήμερα σκοτώθηκε και μια 12χρονη.

dimpenews.com