Μαρτυρία Σοκ του Αρμένιου Ιερέα που δέχθηκε επίθεση από φανατικούς Εβραίους κοντά στον Πανάγιο Τάφο: φώναζαν θάνατος στους Χριστιανούς,θα σε σκοτώσουμε σαν τον Ιησού σας, καλά σας έκαναν και σας σκότωσαν οι Αζέροι!!!

Περίπου τα μεσάνυχτα της 18ης Μαΐου 2021 αρκετοί Εβραίοι επιτέθηκαν στην Ιερουσαλήμ στον Αρμένιο ιερέα στον π. Αrbak.
«Πηγαίναμε μαζί στην εκκλησία της Αγίας Αναστάσεως(Πανάγιο Τάφο) για ακολουθία. Όταν μας είδαν, άρχισαν να μας καταριούνται στα εβραϊκά και τα ρωσικά
“Θάνατος στους Αρμένιους”, “Καλά σας έκαναν και σας σκότωσαν οι Αζέροι “, “Θα σε σκοτώσουμε σαν τον Γιεσούα (Ιησού) σου” «Θάνατος στους Χριστιανούς». Και όταν τους είπα ότι θα καλούσα την αστυνομία, απάντησαν: “έχουμε την αστυνομία δικιά μας είναι … θα σας κτυπήσουμε μπροστά από την αστυνομία.”


Ξεκίνησαν την επίθεση, μου έδωσαν το πρώτο χτύπημα, μετά ο πατέρας Arbak ήθελε να με προστατεύσει, δέχθηκε επίσης ένα χτύπημα, επιτέθηκαν στον πατέρα Arbak σε τριάντα, τραυματίστηκε σοβαρά το αριστερό του μάτι.
Κατά τη διάρκεια της πάλης, κάλεσα την αστυνομία, που έφτασε αμέσως, και συνέλαβε τρεις από αυτούς, οι οποίοι τώρα έχουν απελευθερωθεί. Έχει κινηθεί ποινική υπόθεση.
Αμέσως μετά το περιστατικό τηλεφώνησα στον πατέρα Vasnak που ήρθε αμέσως και συνόδευσε τον πατέρα Arbak στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Αφού έλαβε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις το πρωί, ο πατέρας Arbak εξήλθε.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στο δρόμο του Αρμενικού Πατριαρχείου…οι Αρμένιοι ιερεί που δέχθηκαν την επίθεση ήταν 2.

dimpenews.com