Από τον εθελοντισμό στον υποχρεωτισμό! 44χρονη μητέρα 3 παιδιών εγκεφαλικά νεκρή μετά από εμβόλιο AstraZeneca!!!

Η 44χρονη που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού υπέστη θρόμβωση, 15 ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού 

είναι εγκεφαλικά νεκρή, καθώς η κλινική της εικόνα παρουσίασε νέα επιδείνωση. Ήδη οι θεράποντες γιατροί έχουν ενημερώσει την οικογένεια της 44χρονης.

Η 44χρονη Γλυκερία, είναι μητέρα τριών παιδιών. Οι γονείς της ήταν μετανάστες στη Γερμανία, εκεί όπου έμεινε μέχρι τα φοιτητικά της χρόνια. Επέστεψε στην Ελλάδα, έκανε οικογένεια και τώρα δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, η οποία δυστυχώς, πήρε μία άσχημη τροπή.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη μητέρα 3 παιδιών, είχε εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca πριν από 15 ημέρες.

Περίπου μια εβδομάδα μετά, παρουσίασε θρομβοπενία και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Βενιζέλειο, ωστόσο όταν εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, πριν από δύο ημέρες. Την επόμενη ημέρα της μεταφοράς της εκεί, παρουσίασε και εγκεφαλική αιμορραγία σημαίνοντας «συναγερμό» στο ιατρικό προσωπικό του πανεπιστημιακού νοσοκομείου.

Χθες, η 44χρονη υποβλήθηκε σε έκτακτο χειρουργείο, καθώς η αξονική τομογραφία έδειξε ένα μεγάλωμα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Η μητέρα της 44χρονης μιλά αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Το μόνο που θέλω να γίνει καλά το παιδί μου. Όπως ήταν υγιέστατη πριν το εμβόλιο έτσι να γυρίσει πίσω!Το παιδί μου πίσω! Όπως πριν το εμβόλιο. Θέλω την υγεία του παιδιού μου, δε θέλω αποζημιώσεις» .».

«Δε θέλω διαφημίσεις. Θέλω το παιδί μου πίσω. Ήταν θετική στα πάντα, μας έπεισε να κάνουμε το εμβόλιο. Μας είπε ”κάντε το εμβόλιο γιατί αν δεν το κάνετε δεν μπορούμε να σας κάνουμε παρέα. Θέλω τη ζωή του παιδιού μου. Ήταν υγιέστατο. Τα παιδιά ρωτάνε ”πού είναι η μαμά; Θέλουμε να τη δούμε”».

2 γυναίκες νοσηλεύονται μόνο στην Κρήτη με θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό τους με AstraZeneca..TA NEA/iskra Στη ΜΕΘ και διασωληνωμένη ενώ χειρουργήθηκε σύμφωνα με το open.

Από τον εθελοντισμό στον υποχρεωτισμό!Επί μια δεκαετία και περισσότερο εμπέδωναν στην ελληνική κοινωνία τον εθελοντισμό και δώστου κινήματα κλπ To νέο δόγμα στην κοινωνικοπολιτική ζωή είναι ο υποχρεωτισμός. Από τον εθελοντισμό στην Ολυμπιάδα του 2004 στον υποχρεωτισμό της Πανεμβολιάδας του 2021.. αλλάζουν τα κοινωνικοπολιτικά ήθη κατά το δοκούν ….

12.000 θάνατοι μόνο στην Ευρώπη μετά τον εμβολιασμό όλοι ασυσχέτιστοι .Αυτή η ακαμψία τους εκθέτει….σαν τις δικτατορίες που στις εκλογές το 99% θέλουν το δικτάτορα…..

dimpenews.com