Κι από Οκτώβρη ξανακλείνουμε!!Oι Maîtres du Monde εγκαθίδρυσαν την ”εποχική ζωή”, την ”ζωή σεζόν” για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία!!!

Oι Maîtres Du Monde εγκαθίδρυσαν για τ΄ανθρώπινα κοπάδια την εποχική ζωή, την ζωή σεζόν για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία. Αποχαυνωμένοι και τρομοκρατημένοι οι πληθυσμοί από τον υγειονομικό ολοκληρωτισμό αντιδρούν ως πειθήνια όργανα άβουλα μηχανιστικά. Βουστάσιο..Κι από χειμώνα κλείνουμε αυτό είναι το συμπέρασμα από δημοσίευση του newsweek 12/5/21 αλλά είναι πλέον κοινό μυστικό και στην κοινή γνώμη..Σύμφωνα με το περιοδικό επικαλούμενο επιστήμονες αναμένεται και νέο μεγάλο κύμα…

Δεσμεύονταν για μη υποχρεωτικό εμβολιασμό τον επιτάσσουν ως υποχρεωτικό. Υπόσχονταν την Ελευθερία μετά τον εμβολιασμό οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε νέα καθολικά lockdown.Μίλησαν αρχικά για 1 εμβόλιο και έφτασαν να επιβάλουν 3 δόσεις συν μια ετήσια ως τώρα..Καμιά αξιοπιστία…

Ο κορωναϊός θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ευρέως για μήνες, δίνοντάς του πολλές ευκαιρίες για μετάλλαξη σε ενοχλητικές νέες μορφές που απομακρύνουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. Η προοπτική ότι επικίνδυνες νέες παραλλαγές θα προκαλέσουν νέες επιδημίες – με τα συνοδευτικά lockdown, τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τις εκκλήσεις για κοινωνική αποστασιοποίηση και επιβολή της μάσκας – είναι ένα σκοτεινό σύννεφο στις ελπίδες για επιστροφή στην κανονικότητα πριν από την πανδημία το 2021 και το 2022.”Δεν είμαστε σε καμία περίπτωση σε μια μετα-πανδημική φάση που κάποια τμήματα της Αμερικής θα επιθυμούσαν να είμαστε”, λέει ο John Moore, ιολόγος στο Cornell’s Weill Medical College, επαναλαμβάνοντας ένα κοινό συναίσθημα.

Το παιχνίδι των αριθμών
Όταν ο Δρ Fauci ανακοίνωσε στα τέλη του 2020 ότι τα εμβόλια θα διανεμηθούν την άνοιξη, ήταν αισιόδοξος ότι οι ΗΠΑ θα επιτύχουν την ασυλία αγέλης μέχρι το φθινόπωρο…Είναι πλέον σαφές ότι αυτό δεν είναι πιθανό να συμβεί.

Τον Φεβρουάριο, ο επιδημιολόγος Ali Mokdad και οι συνεργάτες του στο Institute for Health Metrics and Evaluation, μια μη κερδοσκοπική ερευνητική ομάδα στο Σιάτλ, κοσκινίζουν τα δεδομένα που συλλέγει η ομάδα του από όλο τον κόσμο για την πορεία της πανδημίας. “Κοιτάξαμε τους αριθμούς και είπαμε,” Ω, όχι. Όχι “, θυμάται.

Σύμφωνα με τον Mokdad “θα υπάρξουν lockdown τον επόμενο χειμώνα”, λέει. “Τα ταξίδια θα είναι περιορισμένα. Είμαστε σε κακή θέση.”
Οι υπολογισμοί που αναστάτωσαν τον Mokdad έδειξαν ότι η ασυλία της αγέλης δεν ήταν εφικτή στις ΗΠΑ. “Δεν πρόκειται να φτάσουμε στην ασυλία αγέλης μέχρι το χειμώνα”, λέει. “Τα μαθηματικά δεν αθροίζονται.”

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών δεν θα είναι επιλέξιμα επειδή τα εμβόλια για αυτά δεν θα λάβουν άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης από το FDA εγκαίρως για χορήγηση πριν από το τέλος του έτους. Και φυσικά, δεν είναι όλοι οι ενήλικες που πληρούν τις προϋποθέσεις να σηκώσουν τα μανίκια τους. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο αριθμός των ενηλίκων που σκοπεύουν να αρνηθούν ένα εμβόλιο παραμένει πεισματικά περίπου στο 30 τοις εκατό. Το μοντέλο του IHME υποθέτει ότι τα παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών θα εμβολιαστούν εγκαίρως με ποσοστά απόρριψης 30%.
Η πρόσληψη εμβολίων έχει ήδη επιβραδυνθεί. Ο μέσος όρος των 7 ημερών κορυφώθηκε στις 11 Απριλίου σε 3,3 εκατομμύρια δόσεις την ημέρα και μειώνεται γρήγορα, σύμφωνα με το CDC. Οι έρευνες και οι συνεντεύξεις δείχνουν διάφορους λόγους: οι άνθρωποι είναι απασχολημένοι, δεν έχουν την αίσθηση του επείγοντος για το COVID-19, έχουν ανησυχίες για την ασφάλεια των εμβολίων,δυσπιστία υγειονομικών, θεωρίες συνωμοσίας που υπερβάλλουν τους κινδύνους των εμβολίων και υποβαθμίζουν τους κινδύνους του COVID- 19, για να αναφέρουμε μερικούς. Το IHME αναμένει ότι περίπου 200 εκατομμύρια έως 225 εκατομμύρια Αμερικανοί θα εμβολιαστούν μέχρι το φθινόπωρο.

Η ανησυχία είναι τι συμβαίνει όταν ο δροσερός καιρός οδηγεί όλους πίσω σε πολυσύχναστα δωμάτια, όπου τα ιικά σωματίδια τείνουν να συλλέγονται όπως καπνός τσιγάρου, αυξάνοντας την έκθεση στον ιό. Γι ‘αυτό, για να διατηρηθεί η ποσότητα του ιού στην κυκλοφορία σε χαμηλά επίπεδα, τα επίπεδα εμβολιασμού πρέπει να είναι υψηλότερα το χειμώνα από ό, τι το καλοκαίρι – το 85% θα ήταν το ενδεδειγμένο, λέει ο Mokdad.
“Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η ασυλία των κοπαδιών που απαιτείται για να περιέχει έναν ιό όπως το COVID-19 είναι πολύ χαμηλότερη το καλοκαίρι”, λέει. «Απαιτεί υψηλότερη κάλυψη ανοσοποίησης κατά τη διάρκεια του χειμώνα, απλώς και μόνο επειδή ο ιός κυκλοφορεί [σε] πολύ υψηλότερα [επίπεδα]. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε».

Με τα προγράμματα εμβολιασμού που μόλις ξεκινούν σε πολλές χώρες, οι παραλλαγές πιθανότατα θα δημιουργήσουν προβλήματα για πολλούς μήνες, ίσως χρόνια.

Αυτά το newsweek και ως προς τα καθ ημάς πριν λίγο ‘‘Επιστημονικό καμπανάκι: Δεν αποκλείουν τέταρτο κύμα το Σεπτέμβριο” σύμφωνα με OPEN κάνουν λόγο για ενδεχόμενη πνευμονική έξαρση το φθινόπωρο”.Προαναγγελία, αρχίζουν από τώρα να προετοιμάζουν την κοινή γνώμη.

dimpenews.com