Στις 3/7/13 η ΕΕ εξανάγκασε το προεδρικό αεροσκάφος του Προέδρου Βολιβίας Evo Morales,να προσγειωθεί στη Βιέννη υπό την απειλή της κατάρριψης για να συλλάβει τον Edward Snowden!

Στις 3 Ιουλίου 2013, η ΕΕ εξανάγκαζε το προεδρικό αεροσκάφος του Προέδρου της Βολιβίας που μετέφερε τον Evo Morales,να προσγειωθεί στη Βιέννη Αυστρίας υπό την απειλή της κατάρριψης. Η ΕΕ προσδοκούσε να συλλάβει τον Edward Snowden που οι ΗΠΑ πίστευαν πως ήταν στην πτήση. Επομένως αυτός ο τύπος επεισοδίου δεν είναι άνευ προηγουμένου όπως τον εμφανίζουν οι Δυτικοί.Κι όλα αυτά την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ο Joe Biden, σημερινός πρόεδρος.Προσωπικά είχε απειλήσει διάφορα κράτη που προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τον “καταγγέλλοντα” Edward Snowden. Εκπρόσωπος του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ ήταν η Jen Psaki, τώρα εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου. Είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών να συλλάβουν αυτόν τον «προδότη» και να τον καταδικάσουν. Ερωτηθείσα για τα δύο περιστατικά, δεν μπορεί πλέον να θυμηθεί. Ήταν κρατική τρομοκρατία ήταν κρατική αεροπειρατία:;’H «ιμπεριαλιστική απαγωγή» όπως χαρακτηρίστηκε τότε.

Tρομοκράτες είναι αυτοί που θέτουν σε ομηρία ολόκληρους λαούς να λιμοκτονούν με κτηνώδη εγκληματικά εμπάργκο σε Συρία, Βενεζουέλα, Λευκορωσία, Γάζα κλπ

dimpenews.com