Βόμβα Λουκασένκο: το μήνυμα για τη βόμβα έφθασε ταυτόχρονα σε Αθήνα, Μινσκ, Βίλνιους!!!και προήλθε από την Ελβετία!!Η ΑΘΗΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ;;;; ΒΙΝΤΕΟ

Σε ομιλία του στο κοινοβούλιο Λευκορωσίας που μεταδόθηκε ζωντανά ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας προέβη σε μια δήλωση βόμβα! Βόμβα Λουκασένκο: το μήνυμα για τη βόμβα έφθασε ταυτόχρονα σε Αθήνα, Μινσκ, Βίλνιους!!!και προήλθε από την Ελβετία!! Το μήνυμα είπε ”έφθασε όχι μόνο στο αεροδρόμιο μας αλλά και στο αεροδρόμιο αναχώρησης (Αθήνα) στο αεροδρόμιο προορισμού και στο δικό μας..” Η Αθήνα το επιβεβαιώνει κι αν ναι γιατί το απέκρυψε κρύβει κι άλλα;; Αν είναι έτσι πρώτη αυτή θα έπρεπε να ζητήσει για ασφάλεια επιβατών να κινηθεί κατά τα προβλεπόμενα η διαδικασία όπως και έγινε…..Ο Λουκασένκο είπε δεν θα άφηνα να γίνει 11 Σεπτέμβρη στο Μινσκ ούτε νέο Τσερνομπίλ παρεπιμπτόντως το αεροπλάνο άλλαξε κατεύθυνση και κινήθηκε πάνω από την μεγαλύτερη πυρηνική εγκατάσταση Λευκορωσίας έξω από Μινσκ….

O Λουκασένκο αναρωτήθηκε ”τι θα έπρεπε να υποθέσουμε μετά από έναν καταρράκτη απειλών για βόμβες σε διάφορους τόπους;;Kαθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα για βόμβες στα σχολεία μας, στα πανεπιστήμια κι άλλες εγκαταστάσεις.Kάθε φορά αντιδράσαμε σύμφωνα με την πληροφορία που δεχθήκαμε. Αφήστε με να τονίσω μ’ έμφαση.Το μήνυμα για τη βόμβα στο εσωτερικό του αεροπλάνου προήλθε από το εξωτερικό από την Ελβετία κι έφθασε ταυτόχρονα σε Αθήνα, Μινσκ, Βίλνιους,έφθασε όχι μόνο στο αεροδρόμιο μας αλλά και στο αεροδρόμιο αναχώρησης (Αθήνα) στο αεροδρόμιο προορισμού και στο δικό μας..”

Τόνισε ′ Χαμάς, ή μη Χαμάς – δεν έχει σημασία σήμερα ′ ′
′ ′ πυρηνικός σταθμός μας βρίσκεται στη ζώνη πτήσης. Αυτό το αεροπλάνο πήγε κοντά του. Τι γίνεται αν ξαφνικά … Δεν μας αρκεί το Τσερνομπίλ; Και πώς θα αντιδρούσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες σε μια τέτοια κατάσταση, δεδομένης της θλιβερής εμπειρίας τους; “
′ ′ Εάν το αεροπλάνο έχει παγιδευθεί με βόμβα και οι τρομοκράτες θέλουν να το ανατινάξουν..δεν μπορούσα να αφήσω το αεροπλάνο να πέσει στα κεφάλια των ανθρώπων μας.”

dimpenews.com