Πέθανε από εγκεφαλικό ο πρώτος άνδρας στον κόσμο που εμβολιάστηκε κατά covid19!!

Πέθανε ο πρώτος άνδρας στον κόσμο που εμβολιάστηκε κατά covid19..O William Shakespeare είχε χρησιμοποιήσει το διάσημο όνομά του για να προωθήσει τον εμβολιασμό. Πέθανε από εγκεφαλικό.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2020 μπροστά στις κάμερες της υφηλίου, η Βρετανίδα Margaret Keenan έγινε το πρώτο άτομο στη γη – εκτός κλινικών δοκιμών – που έλαβε μια δόση του εμβολίου κατά του κορωναϊού, αυτού που αναπτύχθηκε από την Pfizer. Λίγο μετά την πρώτη γυναίκα ακολούθησε ο πρώτος άνδρας: William Shakespeare.Επιλέχθηκε για τη συνωνυμία του με τον μεγάλο δραματουργό. Με το ψευδώνυμο “Bill”, η συνωνυμία του με τον διάσημο θεατρικό συγγραφέα παρείχε παγκόσμια δημοσιότητα-διαφήμιση για τον εμβολιασμό. Αλλά ο 81χρονος Άγγλος από το Κόβεντρι πέθανε την περασμένη Πέμπτη, αναφέρει το BBC.

Ο William Shakespeare πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο. «Ο Μπιλ ήταν πολύ ευγνώμων που του δόθηκε η ευκαιρία να γίνει ένας από τους πρώτους ανθρώπους στον κόσμο που έλαβαν το εμβόλιο. Ήταν κάτι για το οποίο ήταν εξαιρετικά περήφανος. Του άρεσε πολύ να βλέπει την κάλυψη των μέσων ενημέρωσης και τη θετική διαφορά που μπόρεσε να κάνει στη ζωή τόσων πολλών ανθρώπων », δήλωσε η σύζυγός του Τζόι. Κατέληξε: «Πάντα ενθάρρυνε όλους να εμβολιαστούν, όποτε μπορούσαν. “

Τραγικός επίλογος του Σαίξπηρ…

dimpenews.com