Ο Λουκασένκο παρέδωσε στον Πούτιν μια βαλίτσα με απόρρητα στοιχεία για την πτήση της Ryanair!!Πάει μακριά η βαλίτσα!! Λουκασένκο: τιμωρούν Belavia και Μινσκ γιατί έσπασαν τον αεροπορικό αποκλεισμό επί covid κι απεγκλώβισαν χιλιάδες ξένους υπηκόους!

Όλα τα στοιχεία για την πτήση μυστήριο της Ryanair παραδόθηκαν από πρώτο χέρι από Λουκασένκο στο Πούτιν στη συνάντηση που είχαν στο Σότσι σήμερα. Ο Λουκασένκο είπε ότι έφερε μια βαλίτσα εγγράφων σχετικά με το συμβάν με την πτήση της Ryanair στη συνάντηση με τον Πούτιν. Αυτό που υπάρχει μέσα στη βαλίτσα είναι ακόμα ένα μυστήριο. Πρόσθεσε ότι «υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να ρίξουν προβλήματα» στη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Πάει μακριά η βαλίτσα…….

Αυτό που υπάρχει μέσα στη βαλίτσα είναι ακόμα ένα μυστήριο.
Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλέξανδρος Λουκασένκο, σε συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι, υποσχέθηκε να δείξει στον Ρώσο πρόεδρο έγγραφα σχετικά με την επείγουσα προσγείωση της Ryanair στο Μινσκ στις 23 Μαΐου.Η συνομιλία μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας 24.

Ο Λουκασένκο είπε ότι μετά το επεισόδιο με την πτήση, οι κακοποιοί προσπαθούν να διαταράξουν την κατάσταση στη Λευκορωσία και να την επιφέρουν «στο επίπεδο του Αυγούστου του περασμένου έτους», όταν ξεκίνησαν διαδηλώσεις στη χώρα μετά τις προεδρικές εκλογές. Πρόσθεσε ότι ήρθε στον Ρώσο πρόεδρο με μια βαλίτσα εγγράφων σχετικά με το περιστατικό της Ryanair..

”Πάντα, ξέρετε, υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να μας δημιουργήσουν προβλήματα. Ξέρετε για αυτούς, θα σας ενημερώσω. Εκμεταλλευόμενος μια τέτοια εμπιστοσύνη που μου δείχνετε, έφερα ορισμένα έγγραφα. Θα σας τα δείξω για να καταλάβετε τι συμβαίνει και τι είδους άνθρωποι είναι” πρόσθεσε ο Λουκασένκο..

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλέξανδρος Λουκασένκο, σε συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι, υποσχέθηκε να δείξει στον Ρώσο πρόεδρο έγγραφα σχετικά με την έκτακτη προσγείωση της Ryanair στο Μινσκ στις 23 Μαΐου. Οι συνομιλίες μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό κανάλι της Ρωσίας 24.
Σε απάντηση, ο Πούτιν υπενθύμισε το περιστατικό με το αεροπλάνο του Προέδρου της Βολιβίας Evo Morales, το οποίο εξαναγκάστηκε σε προσγείωση στη Βιέννη το 2013 λόγω υποψιών ότι ο πρώην αξιωματικός της CIA Edward Snowden ήταν επί του αεροσκάφους.
Το αεροπλάνο του Προέδρου της Βολιβίας αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Βιέννη λόγω της άρνησης ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών να το περάσουν μέσω του εναέριου χώρου τους. «Ο Πρόεδρος απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο, και τίποτα – σιωπή», είπε ο Πούτιν.
Ο Αλέξανδρος Λουκασένκο συμφώνησε και σημείωσε ότι υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στον κόσμο όταν τα αεροπλάνα ορισμένων χωρών αναγκάστηκαν να προσγειωθούν χωρίς κανείς να φωνάζει γι ‘αυτό. “Είναι απλώς σαφές τι θέλουν αυτοί οι δυτικοί” φίλοι “από εμάς.

Ο Αλέξανδρος Λουκασένκο κι ο Πούτιν δεσμεύθηκαν να συνεχίσουν με μπάνιο προφανώς σε βαθιά νερά..Κι αυτό μετά από πρόταση Πούτιν.Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, ο καιρός είναι πολύ κατάλληλος για αυτό.

Εικόνα

Συνήθως άνθρωπος του Προέδρου συνοδεύει τον Πούτιν με βαλιτσάκι που λέγεται ότι περιέχει κωδικούς πυρηνικής επίθεσης.. αυτή τη φορά το βαλιτσάκι το είχε ο Λουκασένκο. Περιέχει όντως στοιχεία φωτιά που μπορούν να τινάξουν στον αέρα καταστάσεις και να πυροδοτήσει εξελίξεις;Ποτέ δεν θα μάθουμε τα στοιχεία θ΄αντιληφθούμε ωστόσο τη δυναμική τους από ενδεχόμενες εξελίξεις…Πάντως πιθανολογείται πως η βαλίτσα περιέχει μεταξύ άλλων και τα στοιχεία των ανακρίσεων του Προτάσεβιτς ποιούς έδωσε τι είπε…

Ο Λουκασένκο είναι το σκληρό πρόσωπο του Ιανού Πούτιν….όποιος δεν κάνει αυτή την ανάγνωση παγιδεύεται….

Λουκασένκο: μας τιμωρούν γιατί σπάσαμε το αεροπορικό εμπάργκο για covid19

Υπενθύμισε την περίοδο πέρυσι όταν διάφορες χώρες έπρεπε να εξάγουν τους πολίτες τους από άλλα κράτη εν μέσω περιορισμών/lockdown που προκαλούνται από την πανδημία. «Πιθανώς, κανένας άλλος εκτός από τη Ρωσία δεν έσωσε τους ανθρώπους της,δεν απεγκλώβισε δεν τους έβγαλε από τα θέρετρα. Και ακόμη και με την Ινδία μας βοηθήσατε, περίπου 200 άτομα βγήκαν Λευκορώσοι, κάπου στην πορεία βγάζαμε κι εμείς Ρώσους – η Belavia είναι δική μας. Τότε όλα έκλεισαν. Ένα αεροδρόμιο στο Μινσκ λειτούργησε (σσ.αρκετές ξένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των ΗΠΑ ) έκλεισαν τα πάντα, “υπενθύμισε ο αρχηγός του κράτους της Λευκορωσίας.” Ρώτησαν τη Belavia και η εταιρεία μας ανατποκρίθηκε κι απεγκλώβισε χιλιάδες, χιλιάδες άτομα: Σουηδοί, Γερμανοί, Πολωνοί, Λιθουανοί, Αμερικανοί. Χιλιάδες μεταφέρθηκαν στο Μινσκ, αφού ήταν το μόνο αεροδρόμιο που ήταν ανοιχτό. Και τότε οι Αμερικανοί ελήφθησαν από εμάς ή τους πήραμε εκεί. Δεν μπορείτε φανταστείτε πόσο ευγνώμονες ήταν για εμάς -στη “Belavia” – για τους ανθρώπους που βγήκαν, σώθηκαν “.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος επέστησε την προσοχή στην αντίδραση των ίδιων χωρών στην υπόθεση με το αεροπλάνο Ryanair, το οποίο προσγειώθηκε στο Μινσκ λόγω του μηνύματος σχετικά με την βόμβα. Τιμωρούν την εταιρία μας. «Αυτό συνέβη με το αεροπλάνο, στο οποίο η Belavia δεν έχει καμία σχέση», τόνισε ο ηγέτης της Λευκορωσίας.
«Δεν υπήρχαν αεροπλάνα Belavia εκεί (στο περιστατικό με το αεροπλάνο Ryanair). Αλλά για τι τιμωρήθηκε το εργατικό συλλογικό μέρος της Belavia; Για το γεγονός ότι μεταφέρθηκαν στο COVID από αυτήν χιλιάδες. Εδώ αποκαλύπτεται το πρόσωπό τους “, είπε ο ηγέτης της Λευκορωσίας.

Ο Λουκασένκο έμμεσα πλην σαφώς υπαινίσσεται ότι τον τον τιμωρεί το δυτικό κατεστημένο γιατί αυτός είχε άλλο αφήγημα περί Covid19 κι άλλη υγειονομικοπολιτική διαχείριση που τους εκθέτει…

dimpenews.com