Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στη Λετονία βεβήλωσε τη σημαία της Λευκορωσίας. ΦΩΤΟ

Υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας στη Λετονία βεβήλωσε τη σημαία της Λευκορωσίας. Όχι μόνο συντονίζει την πρόκληση, αλλά αφαίρεσε και προσωπικά ο ίδιος τη σημαία της Λευκορωσίας από τον ιστό στη Ρήγα..Δεν τους έκατσε με Λευκορωσία όπως με Ουκρανία κι έχουν σκάσει……

Πίσω από τις ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών της Λετονίας και του Δημοτικού Συμβουλίου της Ρίγας, στις 24 Μαΐου, για την αφαίρεση της κρατικής σημαίας της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας βρίσκεται η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λετονία. Ένας υπάλληλος της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στη Βαλτική Δημοκρατία όχι μόνο συντονίζει την ειδική επιχείρηση για την αφαίρεση του κρατικού συμβόλου της Λευκορωσίας, αλλά την ξεκίνησε, και μάλιστα αφαίρεσε προσωπικά τη σημαία της Λευκορωσίας από το κοντάρι της σημαίας. Αυτό αποδεικνύεται από τις διαθέσιμες φωτογραφίες, οι οποίες μελετήθηκαν από την πύλη ανάλυσης RuBaltic.Ru.

Ο άντρας με το λευκό και μπλε πουλόβερ στη φωτογραφία 1, αφαιρώντας την εθνική σημαία της Λευκορωσίας, είναι ο διευθυντής του Κέντρου Πληροφοριακών Πόρων της Πρεσβείας των ΗΠΑ στη Ρίγα, Nils Students.
Στη φωτογραφία 2, κρατά την τσαλακωμένη σημαία της Λευκορωσίας στα χέρια του, ενώ η λευκή-κόκκινη-λευκή σημαία της αντιπολίτευσης της Λευκορωσίας είναι στερεωμένη στο κοντάρι σημαίας.( σσ. τα ίδια με την τρίστερη σημαία μαιμού της συριακής ”αντιπολίτευσης”)
Στη φωτογραφία 3 στέκεται πίσω από τους συμμετέχοντες σε διαμαρτυρία ενάντια στον Πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο και συντονίζει τις ενέργειές τους.

Μπορεί να αναγνωριστεί από τον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Facebook.

Οι φωτογραφίες του που δημοσιεύτηκαν σε αυτό (βλ. Φωτογραφία 4 και φωτογραφία 5) μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε ότι ο άντρας με το μπλε και άσπρο πουλόβερ που αφαίρεσε την εθνική σημαία της Λευκορωσίας από το κοντάρι σημαίας και ο διευθυντής του Κέντρου Πληροφοριών των ΗΠΑ είναι το ίδιο και το αυτό άτομο.

Εικόνα
Εικόνα
Фото 3 (Delfi.lt)
Фото 5. Директор Центра информационных ресурсов посольства США в Риге Нилс Студентс с женой и друзьями, 14 марта 2021 г. (Личный аккаунт Н. Студентса в Facebook).

dimpenews.com