Ο Πούτιν κι ο Λουκασένκο το διασκεδάζουν σε διακοπές στη θάλασσα μετά την επιτυχή επιχείρηση στον αέρα! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν κι ο Λουκασένκο σε διακοπές στη θάλασσα μετά την επιτυχή επιχείρηση στον αέρα! Συναντήθηκαν στο Σότσι.

Ο Πούτιν, ο Λουκασένκο, ο γιος του Κόλια και η θάλασσα. Πλάνα από το Σότσι, όπου οι αρχηγοί της Ρωσίας και της Λευκορωσίας ξεκουράζονται μετά τις χθεσινές συνομιλίες. Συνεπιβάτες στην θαλαμηγό, συνδαιτημόνες εν πλω αγναντεύουν το απέραντο γαλάζιο και τα δελφίνια να βολτάρουν αμέριμνα…..Χαλαρώνουν μετά την επιτυχή επιχείρηση ”κατεβάστε το γόητρο της ΕΕ, δείξτε στο ΝΑΤΟ τα όρια του, χαράξτε κόκκινες γραμμές”……H ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή κι όχι λόγω κλίματος.. Χαριεντίστηκαν γέλασαν με την καρδιά τους με το πάθημα της Δύσης… Η Λευκορωσία έχει σύνορα φυλάσσεται δεν είναι Ελλάδα όπου αποδείχθηκε διάτρητη με τη διέλευση εκατοντάδων χιλιάδων πολλών παρανόμων άλλων πολεμιστών από Συρία, τρομοκρατών καμικάζι που ανατινάχθηκαν σε Παρίσι.. η Λευκορωσία δεν είναι σκορποχώρι είναι κράτος.. έδειξε στην Ελλάδα τι σημαίνει κυρίαρχο κράτος κι όχι σκορποχώρι.. ας πάρει το μάθημα κι ας δηλώσει ευχαριστίες κι σεβασμό!!! Φροντίζει για τη διεθνή ασφάλεια να την απαλλάξει από έμμισθους τρομοκράτες που πολέμησαν και σκότωσαν αθώους αμάχους στο Ντονμπάς….

Σύμφωνα με το RIA Novosti οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Αλέξανδρος Λουκασένκο, έκαναν ταξίδι με πλοίο, με το οποίο έληξαν οι διήμερες διαπραγματεύσεις.
Ο ηγέτης της Λευκορωσίας συνοδεύτηκε από τον γιο του Νικολάι ( Κόλια). Και οι δύο επιβιβάστηκαν σε φουσκωτού στρατού στη Μαύρη Θάλασσα,απ΄όπου αποβιβάστηκαν και στην αποβάθρα τους ανέμενε ο Πούτιν για να επιβιβαστούν σε θαλαμηγό και τους πρόσφερε δείπνο.

Ο Πούτιν και ο Λουκασένκο συνέχισαν να συζητούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τη θαλαμηγό στο κατάστρωμα. Αφού συναντήθηκαν σε ένα άτυπο περιβάλλον, μίλησαν θερμά ο ένας στον άλλο.

Ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο αισθάνεται σαν στο σπίτι του στο Σότσι. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, ο Λουκασένκο έχει επανειλημμένα παραμείνει στο Σότσι.«Σήμερα είναι το άτυπο μέρος αυτών των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο Πεσκόφ.

dimpenews.com