62χρονη πέθανε μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca!Υπέστη πολλαπλές θρομβώσεις κι καρδιακή προσβολή!

Τουλούζη: ένας νέος θάνατος που συνδέεται με το εμβόλιο AstraZeneca; Μια έρευνα για το θάνατο μιας 62χρονης γυναίκας
Το εμβόλιο AstraZeneca εμπλέκεται και πάλι σε θάνατο που παρατηρήθηκε στην Τουλούζη;
Διεξάγεται έρευνα μετά το θάνατο μιας γυναίκας στην Τουλούζη. Το ερώτημα είναι αν ο θάνατός της συνδέεται με τον εμβολιασμό της έναντι του covid στις αρχές Μαΐου με το εμβόλιο AstraZeneca.

Η εισαγγελία στο δικαστήριο της Τουλούζης ξεκίνησε έρευνα αυτή την εβδομάδα μετά το θάνατο μιας 62χρονης γυναίκας. Προερχόταν από τη Vendée, βρισκόταν σε διακοπές στο Haute-Garonne, στο Revel, όταν υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Πεντηκοστής για Καθολικούς.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης παρενέβησαν την Κυριακή 23 Μαΐου και κατάφεραν να την ανανήψουν πριν από την διακομιδή της από τον Samu 31 στο νοσοκομείο Rangueil στην Τουλούζη. Αλλά όταν νοσηλεύτηκε, η κατάσταση της υγείας του θύματος επιδεινώθηκε και παρά τη θεραπεία, κηρύχθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με τους συγγενείς της, αυτή η γυναίκα εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 στις αρχές Μαΐου. Μια πρώτη ένεση με το εμβόλιο AstraZenaca που θα οδηγούσε σε επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Η θρόμβωση επιβεβαιώθηκε κατά την αυτοψία..
Η εισαγγελία, η οποία επιβεβαίωσε σε μας την έναρξη της έρευνας, διέταξε αυτοψία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο του νοσοκομείου Rangueil. Τα αποτελέσματα δεν είναι επίσημα γνωστά, αλλά οι εγκληματολόγοι ειδικοί αναφέρουν αρκετές θρομβώσεις που μπορεί να είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο αυτής της γυναίκας. Συνεχίζονται οι έρευνες που έχουν ανατεθεί στην αστυνομία της αστυνομικής ασφάλειας του Haute-Garonne.

Αρκετοί θάνατοι που σχετίζονται με τη θρόμβωση είναι γνωστό ότι έχουν παρατηρηθεί μετά από ενέσεις AstraZenaca. Στο Haute-Garonne, ο Carole Petit, ένας 38χρονος κοινωνικός λειτουργός που εργάστηκε στο Albi, πέθανε στα τέλη Μαρτίου στο νοσοκομείο Purpan μετά από εγκεφαλική θρόμβωση. Μετά την έναρξη της έρευνας από το εισαγγελέα της Τουλούζης, η υπόθεση εστάλη στο εισαγγελέα του κέντρου δημόσιας υγείας του Παρισιού. Η οικογένεια αυτού του θύματος υπέβαλε επίσης καταγγελία για να καταλάβει τι μπορεί να έχει συμβεί και να διαπιστώσει εάν υπάρχει σχέση μεταξύ του θανάτου της νεαρής γυναίκας και του εμβολιασμού της.

Μέχρι στιγμής, αυτές οι περιπτώσεις θρόμβωσης έχουν παρατηρηθεί σε νέους ασθενείς, κυρίως σε γυναίκες. Σε αναστολή στα μέσα Μαρτίου, το εμβόλιο AstraZenaca εγκρίθηκε και πάλι σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στη Γαλλία, στις αρχές Απριλίου, οι υγειονομικές αρχές θεώρησαν ότι η σχέση οφέλους-κινδύνου παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό ευνοϊκή. Αυτό το εμβόλιο συνιστάται για άτομα άνω των 55 ετών Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Φαρμάκων που δημοσιεύτηκε πριν από μια εβδομάδα, 42 περιπτώσεις θρόμβωσης έχουν αναφερθεί από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων έντεκα θανάτων. Επί του παρόντος, περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια άτομα έχουν λάβει αυτό το εμβόλιο, αλλά όλο και λιγότερα άτομα συμφωνούν να εμβολιαστούν με το AstraZeneca..ladepeche 28/5/21

dimpenews.com