Ανησυχίες στο Λίβανο ότι ο πρωθυπουργός του Saad Al Hariri απήχθηκε εκ νέου από τη Σαουδική Αραβία!!!!

Ανησυχίες στο Λίβανο ότι ο πρωθυπουργός του Saad Al Hariri απήχθηκε εκ νέου από τη Σαουδική Αραβία. Οργιάζουν οι πληροφορίες ότι ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου απήχθη εκ νέου από τη Σαουδική Αραβία!!!! Από χθες το βράδυ διακινήθηκαν οι πρώτες αναφορές αλλά όσο περνάει η ώρα εντείνονται καθώς το πρωινό του tweet μοιάζει ασυνήθιστο και μυστηριώδες..

Παρόμοια με την τελευταία φορά, ο λογαριασμός του στο Twitter έστειλε ένα tweet υψηλής ανησυχίας. Αυτή τη φορά λέει απλά “Μπορεί να έχετε μια μέρα, πώς είστε σήμερα;”
Και στα δύο tweets, αυτό κατά την απαγωγή και σήμερα, το ύφος απέχει μακράν από το προσωπικό του στυλ. Ο τρόπος γραφής του πρωινού tweet κι το περιεχόμενο του είναι πολύ παρόμοιο με το tweet κατά την απαγωγή του 2017.

Τα τελευταία 200 tweets του διορισμένου πρωθυπουργού Hariri γράφτηκαν στα κλασικά αραβικά ως ειδήσεις .. που σημαίνει ότι ο λογαριασμός δεν είναι στα χέρια του !!

Εικόνα

“Καλή σας μέρα. Πώς είστε σήμερα;” Έτσι ο διορισμένος πρωθυπουργός Saad Hariri αποφάσισε να ανταποκριθεί στην «φήμη» της απαγωγής του, η οποία οδήγησε πολλούς να πιστεύουν ότι η ίδια η συμπεριφορά της άρνησης είναι ύποπτη.

Ο Αλ-Χάριρι μπορεί να ήθελε να καθησυχάσει και να θέλει αρνηθεί τη φήμη της κράτησής του, οπότε θεώρησε σοφό να απαντήσει σε αυτά τα νέα με ένα tweet που αντικατοπτρίζει μια κάπως ελαφριά συμπεριφορά, καθώς ο Χάριρι ξύπνησε το πρωί και αποφάσισε να ενεργήσει έτσι όπως μας χαιρετάει γείτονας και ρωτάει για την υγεία μας… Αυτό που έλειπε από το tweet του ήταν να το συνοδεύσει με μια εικόνα του μπουκέτου των τριαντάφυλλων….

Ο Al-Hariri, με την πράξη του, πυροδότησε ένα μεγάλο κύμα κριτικών και αστείων. Μερικά από τα twitter το είδαν ως ασήμαντο για έναν αξιωματούχο που εμπιστεύτηκε να σώσει τη χώρα από το να βυθιστεί με αυτόν τον τρόπο, και μερικοί υπενθύμισαν σαρκαστικά την απαγωγή του στη Σαουδική Αραβία πριν από περίπου τέσσερα χρόνια….

Από την άλλη πλευρά, ορισμένοι είδαν ότι το tweet του Χάριρι δεν αναιρεί τη σοβαρότητα της απαγωγής του, και συγκρίνουν το σημερινό tweet του διορισμένου πρωθυπουργού με αυτό όταν κρατήθηκε στη Σαουδική Αραβία το 2017. ” Ο Hariri συμπεριφέρθηκε σήμερα παρόμοια με το 2017, και αυτό που έχουν διαβάσει ορισμένοι είναι σαν να λέει «με πήραν».

Και τα νέα για την απαγωγή του είχαν ξεκινήσει μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, έτσι ώστε να κυκλοφόρησαν tweets ότι ο Hariri εγκατέλειψε την κατοικία του σε μια από τις αραβικές χώρες πριν από περισσότερες από 3 ημέρες, αφού ήρθε να τον συνοδεύσει, πολίτες της χώρας υποδοχής, χωρίς το προσωπικό του συνοδούς που στάλθηκαν σε ανοιχτή άδεια χωρίς να διευκρινίσουν τους λόγους ή την περίοδο άδειας. .

Οι ειδήσεις εξαπλώθηκαν στους ιστότοπους επικοινωνίας, όπως η πυρκαγιά, και οι σχολιαστές διαιρέθηκαν μεταξύ της άρνησης των ειδήσεων, της κοροϊδίας της απαγωγής και της ανησυχίας για τον Hariri.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ahwal έμαθε από ιδιωτικές πηγές ότι οι ειδήσεις που κυκλοφορούν σχετικά με την κράτηση του Χάριρι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι αβάσιμες και ότι αυτό που κυκλοφορεί είναι απλώς φήμες και ότι απλά προτίμησε τις τελευταίες ημέρες να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα μέχρι να ξεκαθαριστεί ο σχηματισμός κυβέρνησης, ειδικά με την πρωτοβουλία…

dimpenews.com