Aεροπλάνο της Ryanair από Δουβλίνο προς Κρακοβία έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Βερολίνο μετά από απειλή βόμβας! ΒΙΝΤΕΟ


Ένα αεροπλάνο της Ryanair αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Βερολίνο.
Ένα αεροπλάνο της Ryanair από το Δουβλίνο προς την Κρακοβία πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο Βερολίνο τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα, μετά από απειλή βόμβας σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, προτού μπορέσει τελικά να συνεχίσει την πτήση του.

“Τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας έχουν λήξει χωρίς να εντοπιστεί κίνδυνος”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου στο AFP.

“Οι επιβάτες μπόρεσαν να συνεχίσουν την πτήση τους προς την Πολωνία με ένα εφεδρικό αεροσκάφος”, πρόσθεσε, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους της ειδοποίησης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild Zeitung, ήταν απειλή για βόμβα, η οποία επομένως αποδείχθηκε αβάσιμη.

Το αεροσκάφος που μετέφερε 160 άτομα προσγειώθηκε στις 8:08 μ.μ. τοπική ώρα (18:08 GMT) σε διάδρομο στο αεροδρόμιο Βερολίνου-Βραδεμβούργου, στα νότια της γερμανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με το AFP, το αεροπλάνο έκανε προσγείωση έκτακτης ανάγκης στο αεροδρόμιο του Βερολίνου την Κυριακή στις 20:00. Οι αστυνομικοί έψαξαν το αεροπλάνο και τις αποσκευές των επιβατών, αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

“Οι επιβάτες συνέχισαν το ταξίδι τους στην Πολωνία με εφεδρικό αεροπλάνο”, δήλωσε εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας.

«Το αεροπλάνο της Ryanair που έκανε αναγκαστική προσγείωση ανέφερε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης στον αέρα και συνεπώς του επιτράπηκε αμέσως να προσγειωθεί στο Βερολίνο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου Jan-Peter Haack στο Bild.

“Το αεροπλάνο βρίσκεται επί του παρόντος σε ασφαλές μέρος”, δήλωσε η αστυνομία στη BILD.Είναι το δεύτερο περιστατικό με την ίδια εταιρία σε λίγες μέρες.

dimpenews.com