Ο Γέροντας Θαδδαίος της Βιτόβνιτσα είχε προειδοποιήσει για την κρίση covid19: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Τώρα οι δυνάμεις του κακού προσπαθούν να ενώσουν την ανθρώπινη φυλή για να δημιουργήσουν μια “νέα παγκόσμια τάξη” για την άφιξη του αντιχρίστου. Αλλά δεν δουλεύει….

Ο διορατικός Σέρβος Γέροντας Θαδδαίος της Βιτόβνιτσα (1914-2003) νωρίς έχει προειδοποιήσει γι αυτή την παγκόσμια Ανταρσία που με πρόσχημα την υγειονομική κρίση επιχειρούν οι δυνάμεις του σκότους: Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει. Τώρα οι δυνάμεις του κακού προσπαθούν να ενώσουν την ανθρώπινη φυλή για να δημιουργήσουν μια “νέα παγκόσμια τάξη” για την άφιξη του αντιχρίστου. Αλλά δεν δουλεύει, αναρωτιούνται – γιατί, επειδή εξυπηρετούν πιστά τον διάβολο; Καταγγέλλουν σε αυτόν ότι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν την υπόθεση λόγω των Ορθοδόξων. Και ο ίδιος ο διάβολος διαμαρτύρεται επίσης ότι δεν μπορεί να εκπληρώσει το σχέδιο του για χάρη των Ορθοδόξων.

Επομένως, οι Ορθόδοξοι υποφέρουν από την επίθεση του παγκόσμιου κακού. Και όμως, εφ ‘όσον υπάρχουν ταπεινά και προσευχητικα πνεύματα ανάμεσα σε εμάς που συνεχώς προσευχόμαστε ότι ο Κύριος δεν θα επιτρέψει το κακό, για χάρη τέτοιων ψυχών δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το σατανικό σχέδιο, για χάρη τους και για χάρη αθώων παιδιών ο ήλιος ακόμα λάμπει και ο Θεός μας ευλογεί.“Οι λογισμοί καθορίζουν τη ζωή μας, Βίος και διδαχές του γέροντα Θαδδαίου της Βιτόβνιτσα” των εκδόσεων Εν Πλω.

Οι πνευματικές διόπτρες των δορυφορούμενων πνευμάτων της διορατικότητας επισκοπούν ως δορυφόροι του Πνεύματος τα τελούμενα κατασκοπεύοντας διαρκώς τον Αντίπαλο….Το 1943 ο Γέροντας φυλακίστηκε και καταδικάστηκε σε θάνατο από τους ναζί Γερμανούς. Στο δεσμωτήριο είχε μια αποκάλυψη…..οι Άγιοι είναι ταπεινοί συνεργάτες μόνο στο κόλπο του Θεού δεν γίνονται φτηνοί δοσίλογοι των αξιών τους...δεν μπορεί να είναι καιροσκόποι όσοι προσβλέπουν στην αιωνιότητα…

Κι όμως ο Γέροντας Θαδδαίος ήταν ένας εκ γενετής τυφλός που βρήκε το φως του με τη βάπτιση του. Έπειτα νεαρός ακόμη ασθένησε σοβαρά στους πνεύμονες και οι γιατροί του έδωσαν 5 χρόνια ζωής…Τελικά έφτασε σε βαθύ γήρας…..Η ζωή του ήταν μια συνεχή ανατροπή…

dimpenews.com