12χρονο παιδί έχασε τις αισθήσεις του δευτερόλεπτα μετά τον εμβολιασμό του και τώρα πάσχει από σπασμούς!! Το Ισραήλ άρχισε να εμβολιάζει παιδιά 12-16 ετών αν και κρούσματα μυοκαρδίτιδας παρατηρήθηκαν σε εμβολιασμένους νέους!!

Ένα 12χρονο εμβολιασμένο παιδί, 3 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του, χάνει τις αισθήσεις του και τώρα πάσχει από σπασμούς, μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο..

Γονέας καταγγέλει ότι ο 12χρονος γιος του 60 δευτερόλεπτα μετά τον εμβολιασμό του έχασε τις αισθήσεις του και τώρα υποφέρει από σπασμούς ενώ διακομίστηκε στο νοσοκομείο άμεσα.

Σήμερα Κυριακή το Ισραήλ άρχισε την καμπάνια εμβολιασμού σε ανηλίκους 12 – 16 ετών παρ΄ότι μια« πιθανή διασύνδεση » υπάρχει μεταξύ του εμβολίου Pfizer-BioNTech και περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας που εντοπίστηκαν σε νεαρούς άνδρες. Περίπου το 55% του ισραηλινού πληθυσμού εμβολιάστηκε και με τις δύο δόσεις, χάρη σε μια μαζική εκστρατεία εμβολιασμού που ξεκίνησε στα τέλη Δεκεμβρίου μετά από συμφωνία με τον φαρμακευτικό γίγαντα Pfizer. Ωστόσο ένα 40% αρνείται πεισματικά. Οι υγειονομικές αρχές είχαν ήδη αρχίσει να εμβολιάζουν τους εφήβους που ενδέχεται να προσβληθούν από σοβαρή μορφή του κορωναϊού και εκείνων των οποίων οι οικογένειες κινδυνεύουν. Ο εμβολιασμός επεκτείνεται τώρα σε όλους τους νέους ηλικίας 12 έως 16 ετών που το επιθυμούν.

dimpenews.com