Το Ισραήλ βομβαρδίζει Δαμασκό ΒΙΝΤΕΟ: ΣΑΦΙΤΑ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΙΣΡΑΗΛ!!!

To Ισραήλ πριν τα μεσάνυχτα προς Τετάρτη βομβάρδισε στόχους στην περιφέρεια Δαμασκού με μαχητικά από το Νότο Λιβάνου..Tα συριακά αντιαεροπορικά ανταποκρίθηκαν…Eκήξεις πάνω από την άπαρτη Δαμασκό. SANA :η αεράμυνα μας είναι απέναντι σε μια ισραηλινή επίθεση προερχόμενη από κατεύθυνση εναέριου Λιβάνου. Για επίθεση στην κεντρική Συρία κάνει λόγο το συριακό πρακτορείο.

Επικαλείται στρατιωτική πηγή που δηλώνει : στις 23h00την Τρίτη το βράδυ της 8 / 6/ 2021 ο ισραηλινός εχθρός πραγματοποίησε μια επίθεση από τον εναέριο Λιβάνου στοχεύοντας θέσεις σε Κεντρική και Νότια Συρία (περιφέρεια Δαμασκού)

Για α΄φορά η συριακή αεράμυνα αναχαίτισε ισραηλινούς πυραύλους εντός εναέριου Λιβάνου κι όχι μόνο στη Συρία.

Peut être une image de éclair et ciel

Η επίθεση λέγεται ότι στοχεύει τη Δαμασκό και τον Χομς σύμφωνα με RT.
Η επίθεση ξεκίνησε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα τοπική ώρα την Τρίτη, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Μια «πολύ δυνατή» έκρηξη συγκλόνισε τη Δαμασκό, σύμφωνα με πληροφορίες που οι κάτοικοι της περιοχής δημοσίευσαν στο Facebook. Υπήρξαν ανεπιβεβαίωτες αναφορές υλικών ζημιών από τις επιδρομές, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν θύματα.Η επίθεση της Τρίτης το απόγευμα έρχεται στο τελευταίο στάδιο της θητείας του Μπέντζαμιν Νετανιάχου ως πρωθυπουργού του Ισραήλ.Είναι ο Αποχαιρετισμός στα όπλα καθώς εκπαραθυρώθηκε από ετερόκλητη συμμαχία ενώ τίθεται θέμα αμφισβήτησης του και στο Λικούντ φαίνεται να τον κόβουν κι από εκεί.. Η επίθεση ήταν αναμενόμενη τεκμαίρεται από πολλούς λόγους… Από την Ορθόδοξη χριστιανική Σαφίτα του Αρχάγγελου Μιχαήλ υψύνονται οι συριακοί πύραυλοι ν΄αναχαιτίσουν τον εχθρό που διεισδύει και στη χώρα τους !!! Σαφίτα ελληνορθόδοξη προπύργιο τ΄Αρχαγγέλου!! Δεν θα περάσουν !! ΠΟΤΕ .Ο ‘Ασαντ παραμένει κυρίαρχος ο Νετανιάχου έπεσε…..

Μαζική επίθεση με 9 αεροπλάνα.9 είναι και τα τάγματα Αγγέλων που προστατεύουν Συρία.. Η συριακή αεράμυνα εκτόξευσε πυραύλους από Tartous, Homs και Hama. Δυνατές εκρήξεις σε Safita, Homs, Hama,Λατάκια και Δαμασκό πολλοί πύραυλοι ισραηλινοί καταρρίφθηκαν. Οι απώλειες περιορίστηκαν σε υλικές.

Image

Οι Ρώσοι λένε ενημερώθηκαν μόλις 3′ πριν από την επίθεση..Οι Ισραηλινοί άφησαν τη Γάζα κι έπιασαν τη Συρία.. Η πτώση μεγάλη ο θόρυβος εκκωφαντικός ο Νετανιάχου πέφτει το μήνυμα είναι αυτό.

dimpenews.com